lionelo Barnesete Neal i-Size Red Burgundy
-22%
Variant:
 • lionelo Barnesete Neal i-Size Black Onyx
 • lionelo Barnesete Neal i-Size Red Burgundy

1477 kr
Pris
1158 kr
Fri frakt
Du sparer
319 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A311900

EAN: 5903771700511

lionelo Barnesete Neal i-Size Red Burgundy
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra 15 til 36 kg 4 til 12 år 100 til 150 cm høyde

Setet er en utmerket kombinasjon av dynamisk og elegant design og et høyt nivå av komfort og sikkerhet. Takket være 14-trinns høydejustering av nakkestøtten, kan barn bruke den opp til 150 cm.

Vokser med barnet
Den er designet for litt eldre barn og en høyde på 100 til 150 cm, som tilsvarer 2. og 3. vektgruppe (henholdsvis 15 til 25 kg og 22 til 36 kg). Produktet har en rekke løsninger som øker reisesikkerheten og muliggjør vekst med barnet. Setets solide e-struktur er forsterket med energiabsorberende materialer, og den brede nakkestøtten med sidebeskyttelse sørger for en høy standard for hode- og skulderbeskyttelse i tilfelle en kollisjon.

Isofix -installasjon
Bilsetet er installert vendt fremover med Isofix-systemet og bilbelte eller selet. Dette reduserer kreftene som treffer en liten reisende i tilfelle plutselig bremsing eller kollisjon. Produktet er utstyrt med et dobbelt beskyttelsessystem mot uønsket separasjon fra Isofix-systemet, som gjør det mulig å opprettholde riktig posisjon og øke barnets sikkerhetsnivå. Installasjonen av setet er veldig intuitivt og krever ikke mye tid.

Komfortabel for foreldre og barn
Modellen passer for både korte og lange turer. Det romslige ryggstøtten med skumfylling gir høy bevegelseskomfort og forsterkningen i korsryggen sørger for riktig posisjonering av ryggraden. For å sikre komfortable kjøreforhold, har ryggstøtten på produktet blitt utstyrt med et effektivt ventilasjonssystem som reduserer overdreven svetting og risikoen for overoppheting. Effekten støttes av polstring laget av barnevennlig materiale som kan fjernes og vaskes ved 30 ° C i tilfelle tungt smuss.

Produktdetaljer:
 • Kroppshøyde: 100 til 150 cm
 • fremovervendt installasjon med Isofix-systemet eller bilsikkerhetsbeltet
 • Isofix-beskyttelsessystem mot uønsket avkrokning
 • 14-posisjon justerbar nakkestøtte
 • Avtakbare og vaskbare elektroder
 • Slagstøtbeskyttelse
 • 3-veis justerbar ryggstøtte
 • Høydejusterbar nakkestøtte
 • Enkel installasjon i bilen
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 44 x 48 x 57 til 80 cm.
 • Innvendige mål sete (lengde x bredde): 33 x 36 cm
 • Dimensjoner på ryggstøtte (lengde x bredde): 30 x 33 cm
 • Vekt: 7 kg
 • Installasjonsretning: Videresend

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Barnesete Neal i-Size Red Burgundy
5
8 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Barnesete Neal i-Size Red Burgundy
lionelo Barnesete Neal i-Size Red Burgundy
1477 kr
1158 kr