lionelo Barnesete Bastiaan RWF Stone
Variant:
 • lionelo Barnesete Bastiaan RWF Stone
 • lionelo Barnesete Bastiaan RWF Carbon
 • lionelo Barnesete Bastiaan RWF Beige Latte

Pris
2446 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308643

EAN: 5902581658364

lionelo Barnesete Bastiaan RWF Stone
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødselen opp til 36 kg

Motretning opp til 18 kg mulig. I motsetning til de fleste andre barneseter, tillater Bastiaan RWF barn opp til 18 kg å bli transportert i motsatt kjøreretning. Det fremovervendte barnesetet passer fra 18 til 36 kg.

Kvalitet og sikkerhet
Bastiaan RWF er testet av det anerkjente uavhengige laboratoriet Tass International. Kollisjonstester inkluderte både forover- og bakmontering med Isofix og Top Tether eller bilbeltene.

Basen roterer 360 grader
Bruken av unik tigerteknologi lar barnesetet rotere fritt rundt sin egen akse uten å måtte skilles fra bilbeltene.

Isofix og Top Tether
En stabil og rask måte å montere barnesetet på i bilen. Isofix-systemet reduserer kraftene som påvirker barnet betydelig ved plutselig bremsing eller kollisjon.

Sidebeskyttelsessystem
Forsterket konstruksjon, høyenergimaterialer og omfattende side paneler gir det høyeste beskyttelsesnivået. Nakkestøtten og ryggstøtten er justerbar.

Fra fødselen
Takket være muligheten for å installere setet mot kjøreretningen, er det mulig å transportere barnet fra de første dagene av livet. For sikkerheten og komforten til de minste barna, er setet utstyrt med en ekstra nyfødt innsats.

5-punktssele med hoftebelte
Stabile stropper holder barnet i sete. Ekstra polstring på sikkerhetsbeltet forhindrer skrubbsår på barnets følsomme hud og sklisikre hetter sikrer riktig plassering av sikkerhetsbeltene.

Utvidet sidebeskyttelse
Den forsterkede konstruksjonen og omfattende sidepaneler, gir den høyeste beskyttelsen i potensielt farlige trafikksituasjoner.

Nakkestøttejustering
Nakkestøtten kan justeres i 5 nivåer slik at setet vokser med barnet ditt. Nakkestøttejusteringen er integrert i setebeltene, noe som øker komforten betydelig.

4-veis justerbart ryggstøtte
Enhåndsjusteringen av ryggstøtten fra sittende til semi -liggende stilling garanterer komforten og den riktige posisjonen til barnet.

Baldakin
Settet inkluderer en avtakbar baldakin som beskytter babyen mot den intense solen, forhindrer overoppheting og øker kjøringen komfort.

Lumbalinnsats
Setet er også utstyrt med en spesiell lumbalinnsats som beskytter barnets ryggrad og opprettholder riktig posisjon på ryggen takket være formen.

Hyggelig polstring
Myk, fleksibel og slitesterk polstring som er ekstremt enkel å holde ren. Du kan fjerne det meste av smuss bare ved å støvsuge. Materialet kan også vaskes ved opptil 30 ° C.

Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 46 x 51 x 57 til 80 cm.
 • Innvendige mål sete (lengde x bredde x høyde): 30 x 32 x 52 til 68 cm
 • Dimensjoner ryggstøtte (lengde x bredde): 52 til 68 x 32 cm
 • Vekt: 11,4 kg
 • Nyttig levetid: Fra fødsel til 36 kg
 • Installasjonsalternativ: Isofix og Top Tether og / eller bilbelter
 • Installasjon: Forover eller bakover
 • Materiale: 100% polyester
 • Omsorgsdeksel: 30 ° C håndvask

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Barnesete Bastiaan RWF Stone
4.5
83 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 64
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Barnesete Bastiaan RWF Stone
lionelo Barnesete Bastiaan RWF Stone
2446 kr