12% via appen | 10% på nett
12% via appen | 10% på nett
Kun i dag:
på Leker ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabatt
lionelo Barnesete Aart Black Carbon Red
Variant:
 • lionelo Barnesete Aart Black Carbon Red
 • lionelo Barnesete Aart Grey Stone
 • lionelo Barnesete Aart Beige Latte

Pris
1663 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A344592

EAN: 5903771702225

lionelo Barnesete Aart Black Carbon Red
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra fødsel til 36 kg til fylte 12.

Komfortabelt barnesete for enhver bil
lionelo Aart er det perfekte barnesetet i mange år. Det er mulig å transportere barnet baklengs opp til vekten 18 kg og frem til ca 12 års alder (opptil 36 kg). Den komfortable konstruksjonen vokser sammen med barnet og sørger for at barnet føler seg komfortabel rundt omkring. Monteringssystemet, takket være hjelp av stroppene, sørger for at barnesetet Aart passer til enhver bil.

Sikker konstruksjon
Materialene som barnesetet ble laget av, øke sikkerheten til barnet ved en trafikkulykke. Nakkestøtten ble forsterket med glassfiber, som perfekt beskytter bakhodet og sidene. 13-trinns reguleringen av høyden på hodestøtten tilpasser seg perfekt til barnets størrelse. 5-punkts sikkerhetsbeltene integrert med hodestøtten garanterer at barnet sitter ordentlig fast.

Universell montering
Det komfortable setet monteres på en enkel og praktisk måte med bilbeltene. Når den justeres i RWF (bakovervendt) posisjon, bestemmes riktig posisjon av beltene av blå guider. På den annen side, når du kjører forover, vises riktig posisjon med røde indikatorer. Dette eliminerer risikoen for feilmontering. Den lave vekten - 6,2 kg gjør barnesetet praktisk å veksle mellom to biler.

Komfort under vanlige turer
Det brede utvalget av reguleringer - 3 nivåer med barnebilstol tilbakelent i innstillingen fremover til kjøreretningen, og den komfortable halvt liggende posisjonen i turene bakover til kjøreretningen er tegn på bekymring for komforten til barnet under lur i bilen. Den komfortable reduksjonsinnsatsen tilpasser bilbarnestolen til babyen, og den ekstra korsrygginnsatsen - wedge - gjør det mulig å heve babyens rygg til en mer flat posisjon, noe som sikrer en riktig plassering av ryggraden. Polstringsmaterialet kan tas av og vaskes, og sørger for renslighet gjennom hele brukstiden.

Produktdetaljer:
 • 4-trinns regulering av ryggstøtten (3 posisjoner) fremover, 1 bakover).
 • 13-trinns regulering av hodestøtten
 • Nyfødtinnlegg
 • Lumbalinnlegg
Tekniske detaljer:
 • Vekt: 6,2 kg
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 45 x 51 x 59 til 75 cm
 • Montering: bilbelter
 • Kjøreretning: bakovervendt opptil 18 kg forovervendt fra 9 til 36 kg
 • Materiale: polipropylen (PP)

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Barnesete Aart Black Carbon Red
4.5
34 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Barnesete Aart Black Carbon Red
lionelo Barnesete Aart Black Carbon Red
1663 kr