lionelo Babysprett Pascal Grey Dove
Pris
614 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343203

EAN: 5903771702126

lionelo Babysprett Pascal Grey Dove
Denne teksten er automatisk oversatt.
Komfort og funksjonalitet
Den myke avtakbare puten støtter det lille hodet. Takket være vippeblokken kan vippen forvandles til vugge. Den myke polstringen gir komfort og kan enkelt tas av og vaskes i vaskemaskinen om nødvendig.

5-punkts hoftebeltet gir større sikkerhet mens du vugger. Antiskliføttene forhindrer utilsiktet bevegelse av vippen og beskytter gulvet mot riper. Energisparesystemet lar babyvippen jobbe i opptil 180 timer. Monteringen er veldig enkel og krever ikke ekstra verktøy. Etter sammenlegging tar ikke vippen Pascal mye plass, så den er perfekt for reiser.

Naturlig - tradisjonell vippe
Takket være den manuelle mekanismen gynger smårollingen inn en naturlig måte, utvikle romlig bevissthet, psykomotoriske ferdigheter og kroppsbevissthet.

Melodier med volumkontroll
Rocker Pascal kan spille 5 forskjellige melodier. Avslappende vuggesanger vil lulle barnet ditt i søvn. Volumet på lydene kan justeres fritt.

Moro og læring
Lekene stimulerer positivt utviklingen av fantasi og motoriske ferdigheter fra dag én. Vennlige, interaktive plysjleker blir raskt barnets beste venner – de lager lyder når de trykkes, noe som oppmuntrer den lille oppdageren til å leke.

Avtakbar polstring
Myk polstring av høy kvalitet gir trøst for den lille i enhver situasjon. Materialet er veldig enkelt å holde rent og kan enkelt tas av og vaskes i en vanlig vaskemaskin ved behov.

Produktdetaljer:
 • Praktisk sammenlegging: Takket være det praktiske foldesystemet og den kompakte størrelsen etter bretting, tar liten plass og er også ideell for reiser
 • Enkel å installere: Monteringen av produktet er veldig enkel og krever ikke ekstra verktøy
 • Langvarige batterier: Energisparesystemet gjør at vippen kan kjøre i opptil 180 timer på én batteripakke
 • Sikkerhet og stabilitet: De sklisikre føttene forhindrer at vippen beveger seg ved et uhell og beskytt gulvet mot riper
 • Stødig konstruksjon: Rammen er laget av metall l av høy kvalitet, slik at den ikke deformeres ved langvarig bruk
 • Sikkerhet: 5-punktssele med midje belte. Stroppene gir mer sikkerhet under gynging. Ytterligere puter øker komforten og forhindrer skrubbsår på barnets sensitive hud.
 • Justering av ryggstøtten: ryggstøtten kan justeres til 4 posisjoner for bedre å tilpasse vippen til den lilles behov
Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 49 x 80 x 72 til 83 cm.
 • Brettedimensjoner (lengde x bredde x høyde) ): 49 x 80 x 18 cm
 • Mål madrass/liggeflate (lengde x bredde x høyde): 66 x 35 x15 cm
 • Vekt: 2,25 kg
 • Maksimal belastning: Opptil 9 kg
 • Materialesammensetning: 100 % polyester
 • Trekken kan vaskes ved 30°C

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Babysprett Pascal Grey Dove
4.5
143 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 111
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Babysprett Pascal Grey Dove
lionelo Babysprett Pascal Grey Dove
614 kr