lionelo Babysprett Otto Grey Betong
Pris
819 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A335375

EAN: 5903771701723

lionelo Babysprett Otto Grey Betong
Denne teksten er automatisk oversatt.
Otto babystolen har 5 lyder å velge mellom. Volumet på lydene kan justeres. Otto har 5 vippehastigheter. Lekene har en positiv effekt på babyens fantasi og motoriske ferdigheter, og når de trykkes, lager de lyder.

Timeren kan programmeres slik at gyngefunksjonen automatisk slår seg av etter 15, 30, 45 minutter eller en full time. Den ekstremt stillegående mekanismen forstyrrer ikke andre beboere i husholdningen. Strømforsyning: Strøm eller batteri, tillater opptil 180 timers vippetid.

Kompakte og solide
De sklisikre føttene forhindrer utilsiktet bevegelse av vippen og beskytter gulvet fra riper. Sammenfoldet tar Otto-vippen liten plass. Ideell også for på reise.

Bevist kvalitet
Produktet har blitt kontrollert i flere trinn og har gjennomgått en rekke interne kontroller og tester i et uavhengig sertifiseringslaboratorium, Intertek .

Avslappende naturlyder
Lydende naturlyder får babyen i godt humør og sovner ham i søvn. Otto har 5 beroligende lyder å velge mellom. Volumet på lydene kan justeres fritt.

Rocking speed
Baby Rocker Otto tilbyr muligheten til å justere rocketempoet til barnets humør. Det er ekstremt enkelt å endre innstillingene - justeringen gjøres med en praktisk dreieknapp.

Justerbar leke
Hengeleker påvirker utviklingen av fantasi og motorikk positivt fra de første dagene av en babys liv. Vennlige, interaktive myke leker blir raskt et barns beste venn - de lager lyder når de trykkes. Holderen kan plasseres i 5 posisjoner.

Kontrastelementer
På stroppen og beltetrekket er det et spesialdesignet trykk, basert på kontrasterende fargekombinasjoner for å tiltrekke oppmerksomhet.

Lett å folde sammen
Vippen er utstyrt med et praktisk foldesystem for kompakte størrelser. Dermed tar Otto liten plass etter sammenlegging og er også ideell for reiser.

Montering uten verktøy
Ingen ekstra verktøy er nødvendig for å installere vippen - produktet er klart til bruk etter at det er tatt ut av emballasjen og brettet det ut.

5 -punktsele
Slitesterke, hudvennlige stropper gir ekstra sikkerhet – de sørger for at barnet ditt ikke faller ut av vippen. Lengden på stroppene kan justeres fritt for å holde babyen din komfortabel.

Avtakbar polstring
Høy kvalitet, myk polstring med søm gir komfort for den lille i enhver situasjon. Materialet er veldig enkelt å holde rent og kan enkelt fjernes og vaskes ved behov.

Produktdetaljer:
 • 2-i-1 batteri og nettstrøm: Otto kan drives av en tradisjonell ledning eller batteri. Batterier gir opptil 180 timers gynging
 • Stille betjening: Den eksepsjonelt stillegående mekanismen gjør det lettere for barnet å sovne og forstyrrer ikke andre husstandsmedlemmer
 • Med timer: Timeren kan programmeres slik at vippefunksjonen slår seg av automatisk etter 15, 30, 45 minutter eller en hel time. Dette gjør at vippen kan spare energi når smårollingen sovner
 • Pute: Den myke avtakbare puten støtter babyens hode
 • Stødig konstruksjon: Rammen er laget av metall av høy kvalitet, slik at den ikke deformeres ved langvarig bruk
 • Sikker og stabil: de sklisikre føttene forhindrer at vippen beveger seg ved et uhell og beskytter gulvet mot riper
Teknisk detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 57 x 55 x 67 cm
 • Brettemål (lengde x bredde x høyde): 74 x 30 x 15 cm
 • Vekt: 4,25 kg
 • Maksimal belastning: Opptil 9 kg
 • Materialetrekk: 100 % polyester
 • Pleietrekk: kan vaskes ved 30°C
Leveringsomfang:
 • Gyngestol
 • Pannebånd
 • 2 leker
 • pute
 • USB-strømkabel
 • Instruksjonshåndbok

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Babysprett Otto Grey Betong
5
161 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 133
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Babysprett Otto Grey Betong
lionelo Babysprett Otto Grey Betong
819 kr