lionelo Babymonitor Babyline 8.1
Pris
1320 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A301563

EAN: 5902581658807

lionelo Babymonitor Babyline 8.1
Denne teksten er automatisk oversatt.
Alltid sammen
Babyline 8.1 elektroniske babymonitor lar foreldre overvåke hva som skjer i barnas rom. Takket være enheten kan foreldrene forfølge andre aktiviteter når smårollingen sover rolig og fremdeles holde oversikt over alt.

Mer enn en video
Kameraet har en innebygd -i mikrofon, høyttaler og temperatursensor, slik at babymonitoren overfører video, lyd, temperaturinformasjon og alarmer. Det advarer når temperaturnivået i et rom endres (et hvilket som helst område fra 0 til 40 °). Med stativet kan du enkelt plassere kameraet eller montere det på veggen.

Toveiskommunikasjon
Mottakeren er utstyrt med en taleanropsfunksjon som lar foreldre snakke på avstand og berolige babyen deres. Så snart barnet hører foreldrenes stemme, er det roligere og føler seg tryggere.

Praktiske løsninger - høy kvalitet dag og natt
Ved å bruke en passende linse, kameraet kan gi et klart, detaljert bilde. Videoen som vises, vil være klar og synlig uansett tid på dagen eller natten - selv i totalt mørke. Den automatiske nattmodusen lar babymonitoren justere de tilsvarende parametrene til en bestemt tid på dagen. Babyline 8.1 har spesielle IR-dioder som ikke avgir rød glød, slik at de ikke forstyrrer babyens fredelige søvn.

Detaljert bilde
Takket være den høye oppdateringsfrekvensen, det overførte bildet er flytende og har ingen forsinkelser. For å forlenge enhetens driftstid kan du redusere frekvensen fra 60 til 50 Hz i menyen. Mottakeren er utstyrt med en stor (4,3-tommers) fargeskjerm og en monteringsbrakett.

Full overvåking
Babyline 8.1 lar deg koble til opptil 4 kameraer, slik at du for å lage et komplett kontrollsystem for barnet ditt. Takket være videofunksjonen kan foreldre plassere dem mange steder for å ha enda større tillit til sikkerheten til barnet, eller plassere dem i forskjellige rom, noe som for eksempel er veldig nyttig for tvillinger. Den brede synsvinkelen (110 °) gir en forhåndsvisning av et stort område, takket være at en enkelt kamerainnstilling fungerer selv med en travel baby.

Komfort for barn og foreldre - beroligende vuggeviser
Babymonitoren kan spille 4 beroligende melodier som kan aktiveres eksternt av foreldrene til rett tid. Volumet kan justeres fritt, du kan også gjenta den valgte melodien eller hele spillelisten i en kontinuerlig sløyfe.

VOX-system - Sparer energi
VOX-systemet er en teknologi som sikrer maksimal energibesparelse og derfor lang levetid uten lading. Enheten fungerer i standby-modus, og når en stemme oppdages, starter den opp og overfører bilder og lyd til foreldrenes skjerm. Det innebygde batteriet med høy kapasitet på 1850 mAh gir opptil 9 timers batterilevetid uten lading.

Enkel installasjon med lang rekkevidde
Skjermen er lett og hendig, den har også en fot slik at den kan plasseres i en behagelig posisjon for foreldrene. Du kan også feste mottakeren til beltet. Rekkevidden på opptil 300 m sørger for problemfri kontakt med barnet selv i flere rom eller etasjer.

Enkel å bruke med varslingssystem
Selv om Babyline 8.1 tilbyr mange ekstrautstyr, gjør det praktiske tastaturet betjeningen ekstremt intuitiv og grei. Babymonitoren er utstyrt med en alarm som indikerer når babyen våkner eller når rekkevidden er tapt. Med varslingsfunksjonen blir du påminnet i god tid om planlagt amming eller fôring, for eksempel.

Leveringsomfang:
  • Monitor
  • Kamera
  • Batterilader
  • Strømforsyningsenhet
  • Monteringsnåler for kamera

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

lionelo Babymonitor Babyline 8.1
1320 kr