Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
kopier kode her:
MOTDA1066
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
LEGO® Wear Tec Snødrakt Jakob Dark Navy

Pris
1255 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A250868

LEGO® Wear Tec Snødrakt Jakob Dark Navy
Denne teksten er automatisk oversatt.
LEGO® Wear ensfarget Tec-ensfarget med høy funksjonalitet og mange funksjoner som holder barnet varmt og tørt hele vinteren.

Den flotte kjolen har en vannsøyle på 10.000 mm og er impregnert med Bionic Finish ECO. Kjeledressen er laget av et behagelig og slitesterkt materiale som er 100% vindtett og pustende. Den er 100% vanntett, alle sømmer er sveiset på innsiden.

En YKK-glidelås med glidelås foran gjør åpning og lukking av barnelek. Vindbrudd under glidelås og mykt hakebeskyttelse. Isolerende polstring av 100% polyester holder barnet varmt. Myk mikrofleecefôr i lue, krage og lommer. Glidelåslommer med reflekser foran.

Avtakbar lue med trykknapper som kan skjules når luen tas av. Elastiske elastikker med mykt mikrofleecefôr i ermene. De justerbare elastiske båndene i midjeområdet bidrar til en god passform. Fest hanskene til sikkerhetsspennen slik at de alltid er tilgjengelig og ikke går tapt. I en nødsituasjon åpnes spennen for å unngå å bli sittende fast.

Praktisk glidelåslomme for skipass på ermet. Gummibånd med justerbare og avtakbare støvelstropper på buksebenet. Mobillomme med borrelås inni. Ikonisk applikasjon på forsiden med LEGO® Wear Tec-applikasjon på ermet.

Produktdetaljer:
  • 100% nylon
  • Vaskbar 40 ° C
  • 3M Scotchlite reflektorer
  • Vannkolonne over 10000 mm: For ekstreme forhold. Beskytter hele dagen under aktive utflukter i våte omgivelser og i kraftig regn.
  • Windbreak over og under glidelåsen
I henhold til EUs kjemikaliedirektiv (REACH), alle LEGO® Wear Tec produkter produseres uten bruk av skadelige kjemikalier, som er testet av Bureau Veritas.


Vannmotstanden til tekstiler er indikert med verdien av vannsøylen. Ca. 10 cm stoff strekkes under en sylinder fylt med vann. Grenseverdien der vannet begynner å presse seg gjennom materialet dråpe for dråpe kalles vannsøyle.

  • Vannkolonne over 3000 mm: Beskytter mot regn i noen tid.
  • Vannkolonne over 5000 mm: Beskytter mot kraftig regn.
  • Vannkolonne over 8000 mm: Egnet for kraftig regn, men også for å sitte i det våte.
  • Vannkolonne over 12 000 mm: For ekstreme forhold. Beskytter hele dagen under aktive utflukter i våte omgivelser og i kraftig regn.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

LEGO® Wear Tec Snødrakt Jakob Dark Navy
LEGO® Wear Tec Snødrakt Jakob Dark Navy
1255 kr