Lascal Ståbrett Buggy Board mini blå

Lascal Ståbrett Buggy Board mini blåPris
935 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A258352

EAN: 7330863130211

Lascal Ståbrett Buggy Board mini blå
BuggyBoard® Mini er kompakt, lett og behagelig. Dette brettet er ideelt for vognen, og gir ditt barn en jevn, sikker tur og full manøvrerbarhet.

For slitne småbarn
BuggyBoard ™ er smart, trygg og praktisk og er perfekt for barn mellom 2 og 6 år som veier opp til 22 kg Denne BuggyBoard plasserer barnet ditt mellom armene for ekstra sikkerhet, selv på de travleste stedene. Og når barnet ditt er trøtt, kan det bare hoppe ombord, uten at du trenger å bremse.

Tilbehøret til barnevogner
Lascal BuggyBoard® er gjennomtenkt, universell og enkel å bruke, tilpasser seg lett til vogna, og gir slitne småbarn en trygg og praktisk tur. Med et smart Lascal Easy-Fit-system kan du feste brettet til nesten hvilken som helst enkelt eller dobbel barnevogn. Disse inkluderer barnevogner, trehjulssykler, reisesystemer og barnevogner.

BuggyBoard® gjør livet enklere
Lascal BuggyBoard® plasserer barnet ditt trygt mellom armene, og gir trygghet i folkemengder og tung trafikkområder. Hvis barnet ditt er for trøtt til å gå, eller hvis du har det travelt, gjør BuggyBoard ™ livet enklere.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

Lascal Ståbrett Buggy Board mini blå
935 kr