Vi sier TAKK ♡
Vi sier TAKK ♡
Velg
rabattkode
00
t
00
min
00
s
Klikk heri
LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match denim black

LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match denim black


 • LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match antrasitt
 • LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match denim blue
 • LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match light grey

Veil. pris¹
1266 kr
Pris
1135 kr
Fri frakt
Du sparer
131 kr (10%)
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 4-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A220013

LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match denim black
Dette er en praktisk og utrolig stilig stelleveske fra det tyske merket Lässig som er laget av 100% resirkulert polyester. Mix`n Match vesken har en bærekraftig design og er blitt spesielt utviklet med tanke på den moderne mamma som ikke ønsker seg en helt tradisjonell stelleveske, men en veske med det lille ekstra. Stellevesken har tre stropper i ulike farger og i forskjellige lengder, slik at du selv etter smak og behag kan endre utseende på den alt etter som hvilken bærehank eller stropp som brukes. Her har du altså mulighet til å kombinere og skape en helt spesiell og individuell look på stellevesken din som er laget av ulike, men svært solide materialer. Således kan Mix`n Match brukes som 3 vesker i 1, både som en håndveske og som to forskjellige typer skuldervesker. Mix`n Match vesken har en bærekraftig design og er blitt spesielt utviklet med tanke på den moderne mamma som ikke ønsker seg en helt tradisjonell stelleveske, men en veske med det lille ekstra. Stellevesken har tre stropper i ulike farger og i forskjellige lengder, slik at du selv etter smak og behag kan endre utseende på den alt etter som hvilken bærehank eller stropp som brukes. Her har du altså mulighet til å kombinere og skape en helt spesiell og individuell look på stellevesken din som er laget av ulike, men svært solide materialer. Således kan Mix`n Match brukes som 3 vesker i 1, både som en håndveske og som to forskjellige typer skuldervesker. Du kan også få kjøpt en passende lommebok i matchende design til denne stellevesken, slik at du er perfekt utrustet når du skal på shopping med barnet ditt. Ved kjøp av Mix 'n Match stellevesken følger et omfangsrik tilbehør med på kjøpet, slik at du til enhver tid har alle små og store nødvendigheter klar til både deg selv og babyen din når dere er ute på trilletur. Med denne flotte og praktiske stellevesken får du en vaskbar og vannavvisende stellematte, en praktisk og vannavvisende lomme på utsiden som er forbeholdt vått skittentøy, en isolert beholder til tåteflasken, en liten toalettmappe, an avtagbar lomme som er forbeholdt 2 glass babymat, 2 praktiske barnevognsstropper til å henge vesken på styret, en nøkkelklips og en integrert lomme til din mobiltelefon. Når babyen er blitt større og du ikke lenger trenger å ta med bleier, tåteflasker og stellematte med deg, kan du forvandle den økologiske allrounderen til en praktisk og kul håndveske.

Merket Lässig er opptatt av å utvikle innovative og unike produkter til hele familien. Alle kolleksjonene til Lässig er både mangfoldige og fargerike slik som selve livet. Merket henter sine inspirasjoner fra gaten, fra catwalken over hele verden og sammen med sitt kompetente team utvikler de stellevesker og andre flotte og praktiske tekstiler. De siste årene har Lässig vunnet tallrike priser noe som bekrefter deres krav til bærekraftig design og kvalitet. Med sine praktiske produkter er det tyske merket med på å understøtte foreldre med den bevisste og ansvarsfulle oppgaven de har overfor barna sine. Dette er produkter som ikke bare oppfyller spesielle krav i hverdagen, men som også støtter om et bærekraktig livsførsel. Derfor produserer Lässig sine stellevesker og andre barneprodukter utelukkende av miljøvennlige materialer og setter stor fokus på naturen og verden som helhet.

Produktdetaljer:
 • Et stort hovedrom med flere praktiske lommer til bleier og stelletilbehør
 • To praktiske lommer på utsiden
 • Vannavvisende stellematte (stelleunderlag)
 • Isolert beholder for tåteflasken
 • En liten toalettmappe
 • Vannavstøtende lomme på utsiden forbeholdt vått skittentøy
 • En isolerende lomme på utsiden med plass til 2 glass babymat
 • Praktiske barnevognsstropper til å henge vesken på styret
 • En integrert lomme til mobiltelefonen
 • Nøkkelklips
 • Ulike bærehank og justerbare skulderstropper

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

LÄSSIG Stelleveske Green Label Mix`n Match denim black
Veil. pris¹ 1266 kr
1135 kr
Toppmerker