LÄSSIG 4Kids Big About Friends ryggsekk Spooky svart

LÄSSIG 4Kids Big About Friends ryggsekk Spooky svart


Pris 449 kr Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A239770

LÄSSIG 4Kids Big About Friends ryggsekk Spooky svart
Høydepunktet er de store barnesekkene fra About Friends-kolleksjonen De står ikke bare for komfort og romslighet, men utmerker seg også med sin utholdenhet. Modellen er større enn de små og mellomstore produktene og byr på mange smarte ekstrafunksjoner: For eksempel en isolert framlomme som holder mat og/eller drikke varm eller kald, en liten lomme med glidelås på sekkens bakside, og en lomme med glidelås på bryststroppen, tiltenkt småpenger. Skulderstroppene er polstret slik at ryggsekken sitter behagelig på. På toppen av dette har ryggsekken et lite vindu til et navneskilt som forhindrer at ryggsekken, som finnes i flere farger, forsvinner for den som eier den. Denne solide allrounderen som egner seg godt for grunnskoleelever, er laget av materialer der deler er resirkulert polyester. Repreve®-sertifikatet garanterer at stoffene er laget av brukte og resirkulerte PET-flasker. Denne prosessen er ikke bare resurssbesparende, men fremfor alt energibesparende.

Merket Lässig utvikler innovative og unike produkter til hele familien. Alle kolleksjonene til Lässig er like mangfoldige og fargerike som livet selv. Vi lar oss inspirere av verdens gater og catwalker, og teamet vårt utvikler stellevesker, tekstiler og andre flotte og praktiske ting. De siste årene har vi vunnet tallrike priser, som bekrefter vår innstilling til bærekraftighet, design og kvalitet. Lässig støtter foreldrenes ansvarsfulle oppgave med praktiske produkter som ikke bare fyller sin funksjon i hverdagen, men også støtter en bærekraftig livsførsel. Derfor produserer Lässig sine stellevesker og andre barneprodukter utelukkende av miljøvennlige materialer og setter stor fokus på naturen og verden som helhet.

Detaljer:
  • Mål: 32 x 18 x 42 cm
  • Vekt: 0,46 kg
  • Materiale: 100% Polyester
  • Produktdetaljer: Stort hovedrom, polstred skulderstropp, navneskilt, Repreve®-sertifikatet garanterer at stoffene er laget av brukte og resirkulerte PET-flasker.
  • Rengjøres ved hjelp av en fuktig tørkle.
  • Kan brukes til: Reiser

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

LÄSSIG 4Kids Big About Friends ryggsekk Spooky svart
449 kr
Toppmerker