Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Kluba Medical Medibino® hodebeskyttele til baby, gråKluba Medical Medibino® hodebeskyttele til baby, grå
For øyeblikket utsolgt

Kluba Medical Medibino® hodebeskyttele til baby, grå


Pris
685 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A281624

EAN: 4270000009341

Kluba Medical Medibino® hodebeskyttele til baby, grå
Kluba Medical - For de mest verdifulle i livet

For en vakker, naturlig hodeform. - Fleksibel, trygg, skånsom.
Ikke bare gir Medibino® en effektiv og sikker løsning for å opprettholde en vakker, jevn og sunn hodeform, men den kan også brukes på eksisterende, svake deformasjoner, motvirker forverring. Leger og jordmødre anbefaler liggende stilling av en god grunn. Babyens hode er spesielt mykt rett etter fødselen, noe som gjør det mer utsatt for deformasjon av hodet. Medibino® hodebeskyttelse til baby forhindrer jevn stillingsdeformiteter i hodet og anbefales etter fødselen til slutten av den tiende måneden - varigheten av bruken avhenger av babyens mobile utvikling.
På grunn av den størrelsesjusterbare ringformen, hviler ikke babyens følsomme bakhode på overflaten, uavhengig av hodestørrelse eller hodevekt. Og forhindrer dermed faren for et flatt hode. Posisjonsputen kan enkelt brukes når du sover, i barnevognen, barnesengen eller barnesetet når som helst.

Ingen fare for "kveling" eller å skli ut: Ringformen til Medibino® og dets lille overflate reduserer risikoen for kveling betydelig. På samme måte er det vanskelig for hode å skli ut fra ringen på grunn av formen. Den optimale passformen til Medibino® sikrer dermed maksimal sikkerhet og effektivitet. Bevegelse av hodet i ringen er mulig og ønskelig og reduserer ikke den beskyttende funksjonen til Medibino®.

Bruken av Medibino® er veldig enkel og fungerer omtrent som en pute - og likevel er vår patenterte medisinske innretning ikke bare forskjellig fra en babypute på utsiden. Det er viktig at du angir riktig størrelse på Medibino hodebeskyttelse, fordi hvert hode er forskjellig. Medibino® tillater enkel, trinnløs justering i stedet for gitte og stive størrelser (S, M, L), som vist f.eks. i kommersielle babyputer er tilfelle. Siden ikke bare størrelsen på hodet (omkretsen) er viktig for innstillingen alene, men også hodeformen, er det ingen formel som kan brukes til å beregne riktig montering av ringen. Det er snarere nødvendig å prøve seg frem. Med hjelp av det vil du finne den rette innstillingen enkelt og ukomplisert. Det anbefales i utgangspunktet at Medibino® alltid brukes når babyen din ligger på ryggen i sengen, vognen, babyteppet eller lignende.

Kanskje du allerede kjenner til babyhodebeskyttelsen fra sykehuset - i noen klinikker brukes Medibino® på babystasjonene og støtter naturlig, og gir stressfri hodevekst fra første dag.

Når barnet ditt begynner å snu seg og bli regelmessig mobil , reduseres risikoen for å utvikle kranial asymmetri, da hodet ikke lenger blir utsatt for et konstant, ensidig trykk fra den anbefalte ryggstilling, slik at du kan tilpasse bruken av Medibino® Babyhodebeskyttelse kan redusere.
Det er ingen begrensning for hvor ofte og hvor lenge barnet ditt skal holde seg på Medibino® babyhodebeskyttelse.

Trekket er avtagbart og vaskbart. Den integrerte glidelåsen kan av sikkerhetsgrunner senkes. Pakken inneholder en bomullspose for å beskytte Medibino® for lagring.

Materiale og Rengjøring:
 • Farge: Grå
 • Mål: 14 x 15 x 3 cm
 • Materiale:
  Utsiden: 60 % polyester, 40 % lyocell
  Lukking: 100 % Polyamid
  Kjerne: PUR-skum
 • Dekselet til Medibino® består av en lettstelt Tencel-polyesterblanding
 • Indre kjerne laget av PUR-skum
 • Trekket er vaskbar ved 40 °
 • Indre kjerne: PUR kan tørkes og kan desinfiseres med opptil 60% etanol- eller propanoloppløsninger

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere