Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå
-21%
Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå

Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå


Veil. pris¹
568 kr
Pris
446 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
122 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A281632

EAN: 4270000009358

Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Kluba Medical - For den beste beskyttelsen i livet

For en vakker, naturlig hodeform. - Fleksibel, sikker, skånsom.
Medibino® tilbyr ikke bare en effektiv og sikker løsning for å opprettholde en vakker, jevn og sunn hodeform, men kan også brukes til eksisterende, svake deformasjoner og dermed motvirke forverring. Leger og jordmødre anbefaler liggende stilling med god grunn. Babyens hode er spesielt mykt rett etter fødselen og derfor mer utsatt for deformasjoner av hodet. Medibino® Baby hodeplagg forhindrer posisjonelle hodedeformasjoner ved å lette presset jevnlig og anbefales etter fødselen til slutten av den tiende måneden - varigheten av bruken avhenger av babyens mobile utvikling.
Takket være den individuelt tilpassede størrelsesformen, den følsomme baksiden av babyens hode hviler ikke på puten, uavhengig av hodestørrelse og hodevekt. Risikoen for et flatt hode forhindres dermed på best mulig måte. Posisjonsputen kan enkelt brukes når som helst mens du sover, i vogna, bærer kurv eller barnesete.

Ingen fare for å ""puste"" eller skli ut: Ringformen til Medibino® og dens lille overflatestørrelse redusere risikoen for å puste betydelig. Formen på ringen gjør det også vanskeligere for hodet å gli ut av ringen. Den optimale passformen til Medibino® sikrer derfor maksimal sikkerhet og effektivitet. Bevegelse av hodet i ringen er mulig og ønsket og reduserer ikke den beskyttende funksjonen til Medibino®.

Bruk av Medibino® er barns lek og fungerer på samme måte som en pute - og likevel er vårt patenterte medisinske produkt ikke bare eksternt forskjellig fra en babypute. Det er viktig at du setter riktig størrelse på Medibino babyhodevern, fordi hvert hode er forskjellig. Medibino® gir enkel, trinnløs justering i stedet for forhåndsbestemte og stive størrelser (S, M, L), slik som for eksempel standard babyputer. Siden ikke bare størrelsen på hodet (omkrets) alene er viktig for justering, men også formen på hodet, er det ingen formel for å beregne riktig passform på ringen. Snarere er en viss mengde prøving og feiling nødvendig for å finne riktig justering på en enkel og ukomplisert måte. Det anbefales alltid å bruke Medibino® når babyen ligger liggende i barnesengen, vognen, teppet eller lignende.

Kanskje du allerede kjenner babyhodebeskyttelsen fra sykehuset - i noen klinikker er Medibino® brukes på babystasjon og støtter naturlig, stressfri hodevekst fra første dag.

Hvis barnet ditt begynner å snu selvstendig og bli mobil med jevne mellomrom, reduseres risikoen for å utvikle kranial asymmetri fordi hodet ikke er lenger utsatt for konstant ensidig trykk fra anbefalt ryggstilling, slik at du enkelt kan redusere bruken av Medibino® babyhodevern.
Det er ingen begrensning for hvor ofte og hvor lenge barnet ditt skal ligge på Medibino® baby hodeplagg.

Dekselet er avtakbart og vaskbart. Den integrerte glidelåsen kan være innfelt av sikkerhetsmessige årsaker. En bomullspose er inkludert i leveringsomfanget, som kan brukes til å beskytte Medibino® for lagring.

Materiale & Stell:
 • Farge: Grå
 • Mål: 14 x 15 x 3 cm
 • Materiale:
  Utenfor: 80% bomull, 20% polyester
  Lukkemateriale: 100% polyamid
  Kjerne: PUR-skum
 • Dekselet til Medibino® består av en lettstelt svette
 • Indre kjerne laget av PUR-skum
 • Dekket kan vaskes opp til 40 ° C
 • Indre kjerne: PUR kan tørkes desinfiserbar og kan desinfiseres med opptil 60% etanol- eller propanoløsninger
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå
Kluba Medical Medibino® Baby hodeplagg, svette grå
Veil. pris¹ 568 kr
446 kr