KipKep Feedi ammeklut Calming Green
Bærekraftig
KipKep Feedi ammeklut Calming Green
Pris
385 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A316038

EAN: 8718182143249

KipKep Feedi ammeklut Calming Green
Denne teksten er automatisk oversatt.
KipKep hoftemerket, med trendy produkter for kjærlig omsorg for babyen din. KipKep står for kjærlige produkter som hjelper unge foreldre å gjøre livet lettere uten å ofre et trendy utseende. Samtidig, annerledes, praktisk og vakker!

Komfortabel, avslappet og diskret amming? Bruk så Feedi ammeklut!
Du trenger ro og ro neste gang du ammer? Eller vil du amme offentlig? Med Feedi kan du amme komfortabelt, diskret og raskt. Alltid og overalt! Med Feedi ammeslynge blir den lille kjære ikke lenger utsatt for stimuli. Dette skaper et trygt sted for babyen din, slik at du kan fokusere all din oppmerksomhet på amming. Gjennom en ekstra åpning kan du se på kjære og roe ham ned.
  Feedi er en luftig bomullsduk. Den kan enkelt legges over skulderen din med en hånd. Så du trenger ikke å ta det på med et bånd eller belte over hodet. Feedi er designet for å lyve perfekt. At skjerfet ikke lukkes helt, betyr at varmen alltid kan slippe lett ut. Den integrerte posen gjør det enkelt å ta med seg. Under amming henger posen på baksiden og gir ekstra motvekt.

  Produktdetaljer:
 • Mål: 88 x 59 cm
 • Farge: grønn
  • Materiale og stell:
  • Består av 100% bomull
  • Vaskbar opp til 40 ° C
   • Tips:
    Trekker barnet ditt i skjerfet? Deretter kan du stuve noen få ting i posen. På denne måten holder Feedi seg på plass.

    Sponset

    product_detail_ad

    Bærekraft

    Økologisk bomull

    Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

    Fraktinformasjon

    Levering:

    Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

    Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

    Våre toppselgere

    KipKep Feedi ammeklut Calming Green
    KipKep Feedi ammeklut Calming Green
    385 kr