Kinderkraft Unimo vugge gul

Pris
917 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A249668

Kinderkraft Unimo vugge gul
Unimo 5-i-1 Bouncer-Rocket er et produkt fra den aktuelle kolleksjonen fra Kinderkraft, som skaper løsninger for sikkerhet og komfort til ditt barn. Produsert i overenstemmelse med bestemmelsene fra den Europeiske sikkerhetsnormen EN 12790.

Unimo er et produkt for moderne foreldre. Det byr på 5 funksjoner i 1: Barneseng, vugge, dørstopper, vippestol og stol. Babyen din vil føle seg bra uansett aktivitet, og når den blir sliten kan du lett endre posisjonen dens. det tar bare et par sekunder. Unimo kan stilles inn i tre forskjellige vinkler: Sittende, liggende eller vippeposisjon. Avhengig av behov kan du vippe den eller sette den i en stabil posisjon. Barnet ligger uavbrutt på den myke og gode madrassen, og sikkerheten garanteres med 3-punktsselen. Babyen din vil kunne nyte lekeme og de mange aktivitetene som stimulerer det lille barnets fantasi. En leke hviler,en annen lager lyd mens den tredje er en bitering, for å forbedre barnets koordinasjon og forestillingsevne. Lekene sørger for morro hjemme og på tur, og de må ikke være fastlåste. Hver av dem stimulerer, barnets sanser, og byr på god underholdning. Fremfor alt får de det lille barnet til å smile! Unimo brettes lett opp og ned. Den er utstyrt med en beskyttende hette og insektsnetting til uteområdet.

Seed-kolleksjonen med en fin og enkel base. Et frø - et symbol på fødselen, grunnlaget for livet og nye muligheter. Seed er forbindelsen mellom fortiden og den fremtidige generasjonen, og er forbundet med håp og bredt perspektiv. Frøet er et visuelt tema som går igjen i alle visuelle elementer i kolleksjonen - dempede farger, sarte mønster. Produktene retter seg mot unge brukere. De er så barnevennlige, lette å tilpasse og komfortable å bruke. På grunn av de unike formålet og designet kolleksjonen har, passer de for alle anledninger.

Andre produktdetaljer:
  • 5 funksjoner: Barneseng, vugge, vippestol, svinge og stol i ett produkt
  • Funksjonen kan endres på sekunder
  • Vippestolen kan stå i en vippeposisjon eller låses i en stabil posisjon
  • Myk og behagelig madrass
  • 3 forskjellige vinkelposisjoner for setet: Sittende, liggende eller vippende
  • Avtagbar kalesje
  • Mobil
  • 3-punktssele
  • Lett å slå opp og legge ned, bekvem transport
  • Egnet fra 0 - 18 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ og „Smart“

Med et mål om å gjøre det lettere for foreldre og barn å oppdage verden sammen, tilbyr Kinderkraft produkter som kombinerer innovative løsninger med utmerket kvalitet og moderne design til veldig hyggelige priser. Sikkerhet er også en egenskap Kinderkraft setter svært høyt. Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normene ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg til barnevogner består av blant annet sykler, babysenger, stoler, vippestoler og babybilstoler.

Kinderkraft Unimo vugge gul
917 kr
Toppmerker