Kinderkraft Pilot joggevogn marineblå
Kinderkraft Pilot joggevogn marineblå
1299 kr
1114 kr
Pris inkl. Mva. og toll
1299 kr
Pris
1114 kr
Fri frakt
Du sparer
185 kr-14%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A249416

Kinderkraft Pilot joggevogn marineblå
En barnevogn er et essensielt transportmiddel for hvert eneste småbarn som kan sitte og har interresse for omverdenen. En korrekt utvalgt barnevogn kommer til å være en integrert bestanddel av felles turer, uavhengig av om dere skal på reise verden rundt eller bare skal en tur på butikken.

Pilot-barnevognen er det nyeste tilskuddet fra Kinderkraft-merket. Den har et innovativt system for sammenpakking, og kan legges sammen og settes opp på en rask og effektiv måte. Det krever en hånd og tar bare få sekunder. Den veier bare 5,2kg på grunn av en lett og stabil ramme av aluminium, er veldig liten i stående posisjon (60 x 23 x 41,5cm), og leveres med en skulderstropp for enkel transport. Pilot er svært lett å transportere, og tar opp liten oppbevaringsplass.

Pilot-barnevognen er en garanti for barnet, og foreldrenes, sikkerhet. Den har dobbel sikring mot uventede sammenklappinger, en sentralbrems, og en 5-punktssele med justerbare reimer som kontrollerer og forhindrer ukontrollerte flukter fra vognen. Gummihjul med hjullager gir god demping og uvanlig god manøvrerbarhet. De egner seg godt både i storbyjungelen og på eventyr i naturen.

Barnevognen er utstyrt med en moterne, avtagbar sperrebøyle i T-form, som ser ut som en styrespake, som legger seg automatisk ned når rammen brettes sammen. Det trinnløst justerbare rygglenet gjør det mulig å anpasse vinkelenen til barnets aktivitetsnivå. For eksempel kan den senkes når barnet skal sove. Taket med vindu passer på at barnet blir godt beskyttet mot sol eller regn. Regnskjerm mot ugunstig vær, sovepose til kaldere dager og en fotstøtte er tilgjengelig. Pilot gir avkommet en inntreden i sitt aktive eventyr, samtidig som det beholder en fullstendig komfort.

Andre produktdetaljer:
 • Settet inneholder en original bæresekk til barnevognen
 • Ett innovativt system for å legge vognen sammen, med skulderstropper for enkel transport
 • Dobbel beskyttelse mot utilsiktede sammenfall/at vognen klapper sammen
 • Moderne, avtagbar sikring som legger seg automatisk ned når rammen brettes sammen
 • Trinnløs regulering av rygglenet til den sittende til liggende posisjon
 • Solbeskyttelse med vindu
 • Sikkerhetssele
 • 5-punktssele
 • Deler som følger med leveringen: Moderne sikring, varekurv under setet, fotbeskyttelse, regnbeskyttelse og koppholder
Tekniske detaljer:
 • Vekt: 5,2 kg
 • Høykvalitets dempede gummihjul med hjullager
 • Foldesystem med en hånd, på sekunder
 • Frittstående sammenbrettet posisjon
 • Sentralbrems
 • Små mål: 60 x 41,5 cm x 23 cm
 • For barn fra 0 måneder og opp til en maksimal belastningsvekt på 15kg.
 • Justerbare seler med polstring for å ta med seg vognen

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ og „Smart“

Med et mål om å gjøre det lettere for foreldre og barn å oppdage verden sammen, tilbyr Kinderkraft produkter som kombinerer innovative løsninger med utmerket kvalitet og moderne design til veldig hyggelige priser. Sikkerhet er også en egenskap Kinderkraft setter svært høyt. Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normene ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg til barnevogner består av blant annet sykler, babysenger, stoler, vippestoler og babybilstoler.

Våre Toppselgere

Kinderkraft Pilot joggevogn marineblå
1299 kr
1114 kr
Toppmerker