Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Kinderkraft Kombibarnevogn 3 i 1 XMoov Denim
For øyeblikket utsolgt
Variant:

Pris
4409 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A288975

EAN: 5902533912865

Kinderkraft Kombibarnevogn 3 i 1 XMoov Denim
Denne teksten er automatisk oversatt.
Multifunksjonsvogn XMoov 3-i-1 reisesystem
Multifunksjonell barnevogn for barn fra 1. levedag til 22 kg: barnevognmontering, vogn og bilstol i ett. Kombi-barnevognen har utmerket firehjulsoppheng, 8 stillinger av foreldrehåndtaket og to seteposisjoner (forover eller bakover) for en høy komfort når du går.

2-i-1 sete: barnevognfesting og avlytting
For å gjøre vognen tilbehør til en vogn er det bare tre håndbevegelser som er nok - slik at du enkelt og raskt kan endre funksjonen til vognen under en tur eller over tid. På denne måten ledsager XMoov smårollingen i flere år, og du trenger ikke å bekymre deg for plassen til et ekstra sete.

4 oppblåste gummihjul med fjæring
Den store, oppblåste og fjærede hjul (20 og 30 cm) er robuste, slitebestandige og garanterer utmerket grep og derfor et høyt nivå av komfort selv i vanskelig terreng.

Justerbart håndtak
Håndtaket kan justeres i opptil åtte stillinger, noe som sikrer komfort for folk i alle størrelser. Håndtaket har et behagelig deksel av kunstskinn.

To veibeskrivelser
Vognen har to mulige justeringer: Den kan rettes fremover eller bakover. Dette gjør det mulig for småbarn å være i visuell kontakt med foreldrene eller nyte utsikten mens du går.

3 stillinger
Setet har en trestegs, enkel å bruke justering med håndtaket. Med en enkelt bevegelse av håndtaket kan du endre setets stilling til liggende, halvt liggende eller sittende.

reisesystem
Settet leveres med adapter n, som du kan bruke til å kombinere Mink-spedbarnsbæreren eller et annet kompatibelt bilstol med rammen. Dette er spesielt nyttig når du er ute og reiser og hvor tid og tid er i premium: når du handler eller på en rask tur til byen.

Lett å brette sammen
The 2-in -1 sete er enkelt å demontere, og rammen kan enkelt brettes og transporteres. Den vil ikke brette sammen under transport fordi den har en sikkerhetsmekanisme.

God ventilasjon under kjøring!
Et spesielt nettingstoff i kalesjen på vognen tilbehør garanterer ekstra ventilasjon og spedbarnets synlighet. Og når det er kaldt, kan visningsvinduet dekkes med stoffet igjen.

Utvidbar beskyttelse
Barnevognfestet er dypt og kan forstørres på ett enkelt trinn, og gir maksimal beskyttelse mot ugunstige værforhold. Tilbehøret har også en uttrekkbar kalesje for beskyttelse mot solen.

Bleieveske med tilbehør inkludert i settet
Settet leveres med en romslig, stilig stelleveske som rommer alt du trenger en tur, med universalholdere for å henge på foreldrehåndtaket og en mobil skiftematte. Den moderne e Designen og formen, som ligner en shopperveske, får vesken til å se bra ut når den bæres på skulderen.

Praktisk tilbehør
Settet inneholder alt du trenger å få barnet ditt til å føle seg komfortabel i alle slags værforhold: et myggnett, regntrekk og et fotteppe. Og takket være koppholderen har du alltid din kaffe eller te for hånden!

Avtakbar sikkerhetsstang
Stangen kan roteres 360 grader slik at spedbarnet kan være plassert fritt i barnevognen. For maksimal komfort kan den klippes inn og ut fra en eller to sider etter behov. Og lærdekselet kan fjernes for rengjøring - slik at du ikke trenger å bekymre deg for flekker!

En romslig, avtagbar kurv
Kurven har en kapasitet på opptil 4 kg, så den kan holde alt! Og det gir enkel tilgang fra alle sider. Den kan tas ut for rengjøring og enkelt settes i igjen (f.eks. Hvis du vil kaste den ut sand når du kommer tilbake fra stranden).

Visningsvindu i solseil
Visningsvinduet i hytta tillater øyekontakt med barnet, noe som gir ham eller henne en følelse av trygghet og gjør det lettere å passe barnet under hver tur.

Låsing for rett frem kjøring
De oppblåste forhjulene er ekstremt manøvrerbare og svinger 360 grader. Hvis terrenget er ujevnt, kan du låse dem for en behagelig rett tur. Takket være fjæringen over hvert hjul, er turen jevn og komfortabel.

stopp- og kjørebrems
Denne modellen av brems er skovennlig! Trykk på spaken ovenfra for å aktivere eller slippe den. Så det er ingen fare for å skade eller tilsmusse skoen. Bremsen er plassert midt på bakakselen, så det er ingen fare for å støte på den under kjøring.

Universal adapter
Setene som er inkludert i settet Adapter er kompatibel med følgende barneseter: Kinderkraft Maxi Cosi®, Cybex® og disse modellene: Kinderkraft Mink, Cybex Aton, Aton 2, Aton Q i Maxi Cosi Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio og Cabrio Fix .

Tekniske detaljer:
 • Rammens vekt: 8,5 kg
 • Vognen på vognen: 5,5 kg
 • Vektbarnesete: 3,3 kg
 • Hjuldiameter: 20 cm foran 30 cm bak
 • bredden på bakakselen: 60 cm
 • Lengde vognen feste: 110 til 112 cm
 • Mål på vognen feste (lengde x bredde x dybde ): 90 x 40 x 22 cm
 • Mål ryggstøtte (lengde x bredde): 44 x 32 cm
 • setets bredde: 22 cm
 • Setedybde : 22 cm
 • Mål på brettet ramme (høyde x bredde x lengde): 42 x 65 x 75 cm
 • Mål brettet ut ramme (høyde x bredde x lengde): 92 til 116 x 60 x 110 cm
 • Babysetedimensjoner (høyde x bredde x lengde): 37 til 54 x 45 x 64 cm
 • Skiftende dimensjoner på dyna (bredde x lengde): 37 x 56 cm
Leveringsomfang:
 • Byttepose med stellematte og posekrok
 • koppholder
 • Myggnett
 • Regntrekk
 • Fotmuff
 • Adaptere til babyseter
 • Barnevognfeste
 • Ramme med hjul og handlekurv
 • Mink babystol
 • Sportssete

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ og „Smart“

Med et mål om å gjøre det lettere for foreldre og barn å oppdage verden sammen, tilbyr Kinderkraft produkter som kombinerer innovative løsninger med utmerket kvalitet og moderne design til veldig hyggelige priser. Sikkerhet er også en egenskap Kinderkraft setter svært høyt. Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normene ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg til barnevogner består av blant annet sykler, babysenger, stoler, vippestoler og babybilstoler.

Våre Toppselgere