10% i shoppen | 12% i appen
10% i shoppen | 12% i appen
Bare i dag:
spar EKSTRA
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
Kinderkraft Bilstol Unity Grey

Pris
1291 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A277430

EAN: 5902533912803

Kinderkraft Bilstol Unity Grey
Du kan ikke forutsi alt på veien, men du kan forberede deg på det. Hvis du velger barnesete Unity fra Kinderkraft, kan du være sikker på at barnet ditt er beskyttet mens du kjører. Sikkerheten til våre yngste brukere er vår topp prioritet, derfor har Unity har dedikerte systemer og er laget av trygge materialer, og viktigst av alt er at setet har blitt utsatt for strenge testing gang på gang.

Bekreftet sikkerhet:
Alle Kinderkraft barneseter gjennomgår strenge krasjetester ved det anerkjente nederlandske instituttet Tass International. Selv etter lanseringen er de underlagt ytterligere flernivåkontroller.

Ekstra beskyttelse
Det forsterkede nakkestøtten består av 3 lag, og beskytter dermed hodet og nakkesøylen ved side påkjørsel eller påkjørsel bakfra.

Nøyaktig tilpasning
Duo Expand-System: Dette systemet sikrer at setet tilpasser seg det voksende barnet. Den er justerbar i lengde og bredde og sikrer komfort og sikkerhet i flere år!

Med en håndbevegelse settes høyden på nakkestøtten og bredden på sidene. Dette gjør setet 16 cm høyere og 7 cm bredere. For barnets sikkerhet er 10 hodestøtteposisjoner tilgjengelige.

Fleksibel og sikker
Belteføringene: Takket være guidene er smårolling alltid ordentlig festet. I tillegg forhindrer låsen på den øvre føringen at beltet glir ut.

Reclining-funksjonen gjør det mulig å justere setet med en hånd og justere til tre stillinger, fra å sitte til å ligge.

Komfort for den lille reisende
Myk og sikker nakkestøtte: Takket være det spesielle stoffet i nakkestøtten, er bilsetet mykt, behagelig og gir effektiv beskyttelse for barnets hode og nakke.

Meget behagelig sete: Setet i mykt fleksibelt skum (Flexi Fit Foam) tilpasser seg perfekt til enhver liten passasjer og gir komfort på lange reiser.

Lettstelt: Dekselet kan fjernes og vaskes. Dette vil holde barnesetet rent og godt vedlikeholdt i flere år.

Ergonomiske armlener: De ergonomiske armlenene øker ikke bare komforten for barnet ditt mens du kjører, men også for sikkerheten, ettersom hoftebelteforløpet er synlig.

Koppholder
Setet har 2 festepunkter for koppholderen: På venstre eller høyre side av sete

Andre produktdetaljer:
  • For barn fra 15-36 kg
  • Med isofix-systemet
  • Vokser sammen med ditt barn!
  • Kan festes med 3-punkts sikkerhetsbelte
  • Sokkel med setejustering
Tekniske detaljer:
  • Vekt: 6,5 kg
  • Tilbehør: Styreskinner for enkel installasjon

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ og „Smart“

Med et mål om å gjøre det lettere for foreldre og barn å oppdage verden sammen, tilbyr Kinderkraft produkter som kombinerer innovative løsninger med utmerket kvalitet og moderne design til veldig hyggelige priser. Sikkerhet er også en egenskap Kinderkraft setter svært høyt. Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normene ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg til barnevogner består av blant annet sykler, babysenger, stoler, vippestoler og babybilstoler.

Våre Toppselgere

Kinderkraft Bilstol Unity Grey
1291 kr