Kinderkraft Babyspretter Felio Stone Grey

Kinderkraft Babyspretter Felio Stone Grey


Variant:
  • Kinderkraft Babyspretter Felio Stone Grey
  • Kinderkraft Babyspretter Felio Peony Rose
  • Kinderkraft Babyspretter Felio Forest Yellow

Pris
545 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A288992

EAN: 5902533913800

Kinderkraft Babyspretter Felio Stone Grey
Denne teksten er automatisk oversatt.
Baby rocker og baby swing med setefunksjon
Felio 3 in 1 er en baby-hopper som enkelt konverteres til en baby swing og når smårolling er eldre, kan den brukes som et sete. Leker, melodier og vibrasjoner oppfordrer barnet ditt til å leke og utvikle seg. Det myke, omsluttende teppet som er inkludert i settet, gjør det mulig å bruke baby-hopper fra de første dagene av babyens liv.

Wraparound-teppe inkludert i settet
Du trenger ikke å kjøpe noe separat, fordi alt allerede er inkludert i settet! Myk, avtakbar og med attraktiv design. Perfekt for de første månedene av småbarnslivet ditt.

Beskyttelse mot insekter
Det luftige myggnettet som følger med Felio baby-spretter, beskytter barnet ditt mot alle insekter. Myggnettet er enkelt å feste.

Flere funksjoner i en
Felio er en ideell baby-hopper og babysving for de minste barna. Når barnet ditt begynner å sitte på egen hånd, er det enkelt å gjøre Felio om til en babystol som kan brukes opp til en vekt på 18 kg.

Salgsfremmende leker
3 leker med speil på baugen støtter utviklingen av barnets fantasi og motoriske koordinasjoner og stimulerer følelsen av berøring og hørsel. En av dem ruster, den andre knirker og den tredje fungerer som en tannting. Du kan endre rekkefølgen slik du ønsker.

Beroligende melodier og vibrasjoner
Felio tilbyr barnet ditt nye opplevelser! 8 melodier gjør babyens tid morsommere og den beroligende vibrasjonsfunksjonen hjelper babyen å sovne.

Sikkerhetsbelter
Babyen din er sikret i baby-speneren med 3-punkts sikkerhet stropper med beltebeskytter, som alltid sikrer en stabil og sikker posisjon.

Liten størrelse når den er brettet
Felio er veldig enkel å brette inn og ut. Barnesprettet passer enkelt inn i ethvert rom. Når den er brettet, tar det veldig lite plass.

Rask endring til vippa
Du får et 2-i-1-produkt, det gir komfort for barnet ditt, hjelper ham eller sovner henne og slapp av. Med bare noen få enkle trinn, kan babyhopperen forvandles til en babysving. Bare flytt løperne og - ferdig.

Ingen skitt
Du trenger ikke å bekymre deg for flekker! Det er enkelt å rengjøre Felio babyspretter, ettersom dekselet og innpakningsteppet kan fjernes og vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C.

Tekniske detaljer:
  • For barn opp til vekt / alder: babysving fra fødsel til 9 kg barnestol fra 9 til 18 kg
  • Mål (høyde x bredde x lengde): 37 til 66 x 45 x 66 cm
  • Mål på det innpakkete taket: 61 x 61 cm
  • Vekt: 3,1 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ og „Smart“

Med et mål om å gjøre det lettere for foreldre og barn å oppdage verden sammen, tilbyr Kinderkraft produkter som kombinerer innovative løsninger med utmerket kvalitet og moderne design til veldig hyggelige priser. Sikkerhet er også en egenskap Kinderkraft setter svært høyt. Alle deres produkter følger de strengeste europeiske normene ned til minste detalj, og har sertifikater fra 6 uavhengige europeiske institusjoner som spesialiserer seg på produktsikkerhet og kvalitet. Kinderkraft har et stort utvalg av produkter, som i tillegg til barnevogner består av blant annet sykler, babysenger, stoler, vippestoler og babybilstoler.

Våre Toppselgere

Kinderkraft Babyspretter Felio Stone Grey
Kinderkraft Babyspretter Felio Stone Grey
545 kr