10% eller 100 kr RABATT!
10% eller 100 kr RABATT!
Velg din
rabattkode
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 lys indigo

Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 lys indigo


 • Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 mørk rosa
 • Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 kaktusgrønn
 • Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 lysegrønn

Pris 2958 kr Fri frakt
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A229373

Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 lys indigo
Gruppe 0+, 0 til 13 kg, fra fødsel til ca. 15 måneder

Unik liggefunksjon på verdensbasis for maksimal sikkerhet og komfort
Den patenterte og testede liggefunksjonen i Kiddy-stolen ble spesielt utviklet for å dekke nyfødte og fortidlig fødte barns behov. Ettersom nakkemuskulaturen ikke er fullstendig utviklet, kan hodet lett tippe fremover under søvn. Dette kan like gjerne føre til pusteproblemer som oksygenmangel i blodet. Dette kan forhindres med en flatest mulig liggevinkel.

Når bærebøylen på Evolution Pro 2 beveger seg rundt, hever en sengeramme på innsiden av babybilstolen seg opp, som skaper en flat liggeposisjon til babyen.
Liggerammen demper støtet ved en ulykke og på kjørestrekker med ujevn vei, og beskytter også på den måten barnets skjøre virvelsøyle. Den liggeposisjon anbefales av barneleger og jordmødre på lengre turer, da den ergonomiske posisjonen er god for babyen og bedre for utviklingen av babyens virvelsøyle.

Babybilstolen kan festes i bilen både med belte og med Kiddy Isofix basen. Evolution Pro 2 festes til basen med ett-klikksystem.

Perfekt reisesystem
Sammen med Kiddy barnevognen utgjør Evoluna i-Size 2 et perfekt reisesystem Babybilstolen kan være et komfortabelt alternativ til et babybadekar på grunn av den flate liggeposisjonen.

Justerbar 5-punktssele
Beltelengden kan justeres i fem trinn. Setebeltet er behagelig for babyen, godt polstret og ligger optimalt forran i v-formasjon og et bekvent 3-punktsystem. Babyen festes og løses i en håndvending. En brukervennlig operasjon uten møysomt nøyaktighetsarbeid gjør dette mulig.

Fleksibel størrelse
Babybilstolen vokser gjnnom de forskjellige innleggene og gode justeringsmuligheter, og kan tilpasses individuelt til ditt barn. Et eget innlegg for nyfødte er inkludert i pakken, og garanterer en merkbart bedre sitte og liggeholdning fra første stund. Babybilstolen er veldig generøst dimensjonert og er derfor også perfekt egnet for større babyer.

Beskyttelse og skygge er lett justerbart
Det integrerte og justerbare soltaket følger UVP50+ standarden og beskytter babyen perfekt fra solstråling. Det er lett og raskt å fjerne dekkene og soltaket. De er svært robuste og kan vaskes ved 30°C.

Festes lett og sikkert
Evolution Pro 2 kan enten festes sikkert i fartøyets eget beltesystem, eller med Kiddy Isofix base 2.

Sovekomfort som sammen med de store
En sengeramme i en babybilstol? Det gir mening! Den intelligente Kiddy Lie-Flat teknologien gjør det mulig for ditt barn å ligge i en behagelig stilling for ryggen i Evoluna-Size babybilstolen, som er utstyrt med en støtabsorberende sengeramme. Denne fanger ikke bare opp støt på ujevne veier, men sørger også for en jevn utluftning, så babyen svetter mindre. Naturlivis puster trekket. Dette sørger for en god luftsirkulasjon.

Koselige myke polstrede stofftrekk
Det myke polstrede stoffdekket er spesielt komfortabelt for babyen. Stoffdekket fjernes raskt og enkelt og kan vaskes opp til 30°. Et stesielt høydepunkt er mønsteret i stoffet: Punktene er i morsekode, som formidler et spesielt budskap: "Kiddy - we love our kids". Egenartet og umulig å forveksle!

Det beste for din baby og omverdenen
Vi fra Kiddy ønsker våre barn en lys fremtid. Vi holder høy kontinuitet i arbeidet i vårt selskap, og håndhever streng kontroll med skadelige stoffer.

Tekniske detaljer:
 • Installasjonsmåte: Mot fartsretningen
 • Sikring av barnet: Integrert 3-punktsystem
 • Sikring av babybilstolen: 3-punkts fartøysele
 • Liggefunksjon i bilen: Nei
 • Ryggstøttens lengde: 52 cm
 • Fotstøttens lengde: 33 cm
 • Skulderbredde: 27cm
 • Hoftebredde: 26 cm
 • Liggevinkel ved oppreist rygglene: 108°
 • Liggevinkel i liggeposisjon: 130°
 • Babybilstolens yttermål i bæreposisjon (høyde/bredde/dybde): 60 x 44 x 68 cm
 • Babybilstolens yttermål i liggeposisjon (høyde/bredde/dybde): 39 x 44 x 79 cm
 • Babybilstolens vekt: 4,9 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Kiddy babybilstol Evolution Pro 2 lys indigo
2958 kr
Toppmerker