KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, rød
Bærekraftig
Variant:
  • KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, lyseblå
  • KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, rød
  • KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, mørkeblå
  • KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, gul
  • +2

Pris
207 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A149124

EAN: 0814647005058

KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, rød
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med et enkelt element, uten koblings- eller festelementer, kan et uendelig antall tredimensjonale strukturer opprettes. Denne universelle byggesteinen gjør at barnet kan gi fantasien og handlingene frie tøyler. Spillet introduserer barnet til områdene geometri, fysikk, teknologi og matematikk og sensibiliserer samtidig KAPLA visjonen om former og volumer, samt kunst og plastisk ytelse. KAPLA er et matematisk spill, et tankevekkende spill, det engasjerer logikk like mye som fantasi. Det oppmuntrer til kreativ tenkning, støtter utviklingen av finmotorikk, fingerferdighet og en følelse av koordinering.

Barnet kan gå i gang med den kreative prosessen med å bygge med KAPLA alene eller sammen med andre. I prosessen velger han sitt eget vanskelighetsnivå og utvikler teknikker han trenger for sine designintensjoner. Disiplin er like viktig som fantasi. Sosial så vel som verbal kommunikasjon støttes av å leke med KAPLA. Konstruksjonene blir kommentert, presentert, diskutert under byggefasen, og rollespill kan også utvikles. KAPLA er et ubegrenset spill og tilbyr muligheter og utfordringer for alle aldre. Eldre barn skaper mer komplekse strukturer som krever større visjon i tenkning så vel som manuell fingerferdighet. Spillet utvikler seg med barnet og lar dem presse grensene for sine egne ferdigheter og materialer.


40 Fargede tokens i et pent trehus.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde ): 16,6 x 16,6 x 7,8 cm
  • Materiale: furutre
  • Innhold: 40 fliser og trekasse
  • Alder: Fra 36 måneder
Forsiktig.
Ikke egnet for barn under tre år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
689 kr

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, rød
5
43 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 38
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, rød
KAPLA byggesteiner - 40 Qaudrate, rød
207 kr