joyfill sengeslange Rustic Stars Beige

joyfill sengeslange Rustic Stars Beige


324 kr
Pris
275 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
49 kr-15%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A299967

EAN: 4044319044900

joyfill sengeslange Rustic Stars Beige
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Når det gjelder kvaliteten på søvnen til en baby, er det spesielt viktig å velge riktig og best rede pute. Du bør være veldig selektiv og bruke produkter av høy kvalitet. Joyfill Nest Pillow tilbyr alt som en baby trenger for å finne en ekstremt god og avslappet søvn. Nestchenschlange er ikke bare overbevisende som en praktisk hodebeskyttelse i en barneseng. Selv etter at babyen er født, forblir gleden over Design Made in Germany. Puten kan enkelt integreres i leketimer eller kosetimer. Hekkende slange er fylt med de fineste hule fibrene. Hulfibre er spunne tråder med ett eller flere hule mellomrom inni. I tekstilsektoren er hule fibre for det meste laget av polyester. Gjennom de hule rommene og ytterligere krymping kan hule fibre fange luft godt og dermed lagre varme. Hulfibre kan bearbeides til fleece- eller fiberkuler, og dermed fungere som en lettstelt fylling for tepper og puter.

Denne Joyfill babypute vil øke søvnkvaliteten til babyen din enormt. Tickingen av Joyfill Nestchenschlange har en lang, skjult glidelås og er laget av 100% bomull. Fyllmengden kan justeres individuelt ved hjelp av glidelåsen på soveputen med hule fibre. Den lange skjulte glidelåsen - som skaper en tunnelåpning - gjør det mulig å fylle hekkende slange enkelt og komfortabelt med de hule fibrene. De ekstra myke og tykke stoffene, som er produsert i ekstremt høy kvalitet, er ikke bare enkle å fylle på grunn av den lange og nesten usynlige glidelåsen, men er også enkle og raske å dekke til.

Joyfill Nestchenschlange for velvære og sikkerhet i barnesengen. den praktiske hodebeskyttelsen i barnesengen overbeviser av komforten. Inviterer deg til å kose og leke. Beskyttelse, komfort og hygge i flotte farger og design "".

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomull (Jersey)
  • fyllmateriale: hulfiber
  • Dimensjoner: 180cm x 14cm

Pleieinstruksjoner:
  • Maskin vask ved 60 ° C
  • Egnet for tørketromler
  • Strykejern ved lav temperatur
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

joyfill sengeslange Rustic Stars Beige
joyfill sengeslange Rustic Stars Beige
324 kr
275 kr