10% JULERABATT!
10% JULERABATT!
Rabattkode:
NISSE4400
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
HOPPEDIZ Bondolino Plus slim fit bæresele London kvit/svart
For øyeblikket utsolgt

HOPPEDIZ Bondolino Plus slim fit bæresele London kvit/svart

 • Leveringstid: For øyeblikket utsolgt
 • Levering innen Norge er GRATIS for alle ordre over 999 kr

1099 kr
Pris inkl. Mva.

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A253286

HOPPEDIZ Bondolino Plus slim fit bæresele London kvit/svart
BONDOLINO® er en ergonomisk komfortsele som kan benyttes fra fødselen opp til en vekt på maks 20 kg. Du kan bruke BONDOLINO®-en både på magen og på ryggen.

Bruksanvisningen som følger med er utfyllende og har mange bilder som viser skritt for skritt hvordan man binder sammen bæreselen. Du kan også bestille bruksanvisningen separat I tillegg blir alle bæreseler levert med et justeringssystem til skuldrene.


Spesielle egenskaper ved BONDOLINO® "Slim fit":

 • BONDOLINO® Slim fit er laget av nydelig popelinestoff som består av 100% bomull. Svart/sand, og Sand/creme-designene er laget av det elastisk vevede stoffet vi lager våre bæresjal med. Den ergonomisk formede bæreselen tilpasser seg babyen og kroppen til bæreren. Med BONDOLINO® holder du babyen din helt inntil kroppen.
 • Slim fit-variantene har et kort hoftebelte og smale skulderstropper. Så den er spesielt god for mindre foreldre og gir dem en behagelig bærekomfort.
 • I tillegg har BONDOLINO® en bred støtte mellom bena. Denne brede støtten gir korrekt beinposisjon for babyen i BONDOLINO®-en, og gir en sunn hofteutvikling. Den forhindrer at beina til babyen henger feil uansett om du bærer på ryggen eller magen. Ekstrastøtten du kan sette på garanterer korrekt holdning også for større barn.
 • BONDOLINO® skiller seg ut ved å være ekstremt lett å bruke i mange hverdags- og livssituasjoner, og er lett å binde sammen. Dette begeistrer spesielt fedre!
 • Med de brede og polstrede selene tilpasser BONDOLINO® seg skulder- og nakkeområdet ditt optimalt. Den gir en behagelig bærekomfort uten å trykke eller snitte i huden, og er behagelig for ryggen, selv med tunge barn og lange perioder med bæring.
 • BONDOLINO® har ingen harde fester, trykknapper eller klikklåser, og minner om et bæresjal med sin mykhet og komfort. Men den er vesentlig enklere å bruke.
 • Med den enkle konstruksjonen og det optimale designet treffer BONDOLINO® også de foreldrene som mener at et bæresjal er for komplisert og/eller for alternativt.
 • Det følger med en gratis oppbevaringslomme i passende farge med hver BONDOLINO®.

OBS:
Pass på at borrelåsene på hoftebeltet og hetten er lukket og rett plassert på hverandre under vask. Tåler ikke tøymykner. BONDOLINO® tåler ikke sentrifugering på 1000 omdreinninger eller mer, og ikke tørketrommel. Om du ikke overholder disse retningslinjene vil ikke produktets kvalitetsgaranti gjelde. Sett babyen din i bæreselen først når du har kontrollert at borrelåsene sitter korrekt på hverandre, er festet godt, og at selen sitter på under trykk.


Materiale og Rengjøring:
 • Ytre materiale: 100% bomull, testet mot skadelige stoffer, elastisk
 • Polstring av beinstøtte: 100% Polyestervatt
 • Belter: Polyuretan
 • Borrelås: 100% Polyamid
 • Vaskbart ved 40°C

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!