HOPPEDIZ Bærebære Bondolino laget med Swarovski Elements yinyang

HOPPEDIZ Bærebære Bondolino laget med Swarovski Elements yinyang1299 kr
Pris
814 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
485 kr-37%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A139416

EAN: 4250431337060

HOPPEDIZ Bærebære Bondolino laget med Swarovski Elements yinyang
Denne teksten er automatisk oversatt.
" BONDOLINO® LAGT MED SWAROVSKI®-elementer

BONDOLINO® er den ergonomiske komfortbåren fra oppstarten til en maksimal vekt på 20 kilo.

Du kan bruke BONDOLINO® som en mage- eller ryggbåre. De detaljerte illustrerte bruksanvisningene som følger med hver BONDOLINO® viser deg trinn for trinn hvordan du binder BONDOLINO®. Du kan også bestille bæreinstruksjonene separat. Hver BONDOLINO® leveres også med et føringskors for skulderstroppene.

Spesielle funksjoner i BONDOLINO® ""Popeline - MADE MED SWAROWSKI®-elementer:
- BONDOLINO®"" Popeline ""er laget av vakkert poplin-stoff, som er 100% bomull Den ergonomisk formede bærevesken tilpasser seg perfekt til babyen og brukerens kropp - akkurat som en slynge. I BONDOLINO® bærer du babyen din veldig nær kroppen din, akkurat som i en vanlig babyslynge.
- I tillegg BONDOLINO® har en veldig bred bro mellom bena. Denne brede broen støtter riktig spredning-knebøy kroppsholdning på babyen din i BONDOLINO® og fremmer dermed sunn hofteutvikling. støtte måte. Utvidelsen av knappen på broen garanterer riktig spredning-knebøy kroppsholdning også for eldre barn.
- BONDOLINO® trenger ikke et nyfødt innlegg og vokser med babyen.
- BONDOLINO® er preget av dets ekstremt enkel håndtering i mange situasjoner i hverdagen og i livet ioner og er rask til å binde seg. Dette inspirerer spesielt fedrene!
- Takket være de brede, polstrede stroppene, tilpasser BONDOLINO® seg perfekt til skulder- og nakkeområdet. Det gir en behagelig bærekomfort uten å trykke eller anse og er derfor veldig beskyttende for deg - også med tyngre babyer og lengre bæring!
- BONDOLINO® har ingen harde spenner, trykknapper eller snapfester og minner veldig om en slynge i bærekomfort og fleksibilitet. Imidlertid er det mye enklere å bruke.
- Takket være brukervennligheten og optimalisert designdesign appellerer BONDOLINO® også til foreldre som synes en slynge er for komplisert og / eller for alternativ.
- Praktiske detaljer som en liten lomme på skulderremmen. Vi peker uttrykkelig på at denne vesken ikke er beregnet på en mobiltelefon.

BONDOLINO® - ganske enkelt genialt - genialt enkelt!

Vær oppmerksom på at SWAROVSKI®-elementer er kuttede krystaller. Så vær forsiktig med BONDOLINO® - det vil forbli et blendende smykke i lang tid!

TIGER MERKNAD:
Forsikre deg alltid om at borrelåsfestene på hoftebelte og hette er lukket under vask og ligger nøyaktig oppå hverandre. Ikke bruk tøymykner. BONDOLINO® må under ingen omstendigheter spinnes med 1000 omdreininger eller mer eller tørkes i en tørketrommel. Hvis du ikke oppfiller disse kravene, er ikke holdbarheten til borrelås festene garantert. Ikke legg babyen din i BONDOLINO® før du har sørget for at borrelåsen er nøyaktig oppå hverandre, godt presset og under spenning.

Materiale:
Ytterstoff: 100% bomull, poplin-stoff og polstring av benutskjæringer: 100% polyestervett. Belter: Polyuretan og borrelåsfester: 100% polyamid

Pleie: vaskbar opp til 30 ° C.
VASK MERKNAD:
Vask BONDOLINO ® LAGET MED SWAROVSKI®-elementer KUN i den vedlagte vaskeposen.
Vasketemperaturen må ikke være høyere enn 30 ° C!"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

HOPPEDIZ Bærebære Bondolino laget med Swarovski Elements yinyang
1299 kr
814 kr