Herobility Teething ring rev grå

Herobility Teething ring rev gråPris
89 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A265182

EAN: 7350004050482

Herobility Teething ring rev grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Herobility søte maskoter har blitt morsomme tanntingsringer! Den ergonomiske designen gjør dem myke for babyens munn og tenner. Teo-ringen til Hero Teethe r er enkel å holde for babyen din. Her er et tips: Legg helten Teethe r i det geriatriske skapet i en kort periode for å styrke babyens tenner når de vokser.

Rolig design
Babyen din vil sette pris på formen av tanntingen sin i lang tid. Teksturen til tynnestykket er spennende for en yngre baby, og når evnen til å oppleve verden øker, kan de søte maskotene utvikle seg til lekne venner.

Beroligende for såre tannkjøtt < bR> Når babyen biter, kan babyens tannkjøtt være kløende eller smertefullt. Når babyen Herobility tygger på en av tanntingene, masserer den såre tannkjøttet. Dette lindrer smerten og hjelper gjennom hele tanntidsperioden.

Trygt og hygienisk
Tanntåringen har bestått tester for å sikre at det er et trygt leketøy for babyen din. Takket være de solide designene i ett stykke, er det enkelt å holde rent. Den medisinske silikonen er hygienisk og allergivennlig. Samtidig er det perfekt mykt å massere tannkjøttet på best mulig måte.

produktdetaljer:
  • Myk konsistens
  • Medisinsk evaluert silikon
  • Morsom design
  • Allergivennlig
  • Sikker og hygienisk

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Herobility Teething ring rev grå
Herobility Teething ring rev grå
89 kr