Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Hauck Sikkerhetsgitter Selvlukkende Close'n Stop Hvit
For øyeblikket utsolgt
Hauck Sikkerhetsgitter Selvlukkende Close'n Stop Hvit
577 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Hauck Sikkerhetsgitter Selvlukkende Close'n Stop Hvit


Pris
577 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A216603

Hauck Sikkerhetsgitter Selvlukkende Close'n Stop Hvit
Gitteret lukker av seg selv, slik at du slipper å glemme å lukke igjen porten. Låsen har en magnetisk lås og indikator som viser at porten er ordentlig lukket for barnets sikkerhet. Den selvlukkende porten yter maksimal sikkerhet til barnet. Gitteret er ideelt til å avskjerme barnet fra farlig områder mens den utforsker omgivelsene som er tillatt.

Autoclose N Stop byr på absolutt sikkerhet, fordi den lukker av seg selv. Takket være den patenterte magnetiske låsen lukker døren av seg selv uavhengig av åpningsvinkelen. To-fase-indikator gir ekstra synlig sikkerhet.

I standard utgave passer sikkerhetsgitteret til åpninger fra 75 - 80 cm. Monteringen er unnagjort i løpet av kort tid. Beskyttelesgitteret fastgjøres ved hjelp av justerbare branketter. Ingen verktøy er nødvendig Låsen betjenes enkelt med en hånd av en voksen person. Etter det lukker porten av seg selv takket være autolåsen. Porten avskjermer både barn og kjæledyr i huset.

Utvideler av Autoclose N Stop finnes i to lengder 9 cm eller 21 cm. Dermed finnes det følgemde to alternativer til forlengelse:
  • Sikkerhetsgitter uten forlengelse: 75 - 80 cm
  • Sikkhetsgitter + 9cm forlengelse: 84 - 89 cm
  • Sikkhetsgitter + 21cm forlengelse: 96 - 101 cm

Anbefaling:
Tilpassningsdyktig beskyttelses gitter til barnet hjemme. Avvikene i bredden nulles ut av de justerbare festebrankettene som inngår i metallrammen. På denne måten blir metallrammen fastgjort selv om porten er montert med ekstra forlengelser.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Toppmerker