hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Wild Bloom s Black

hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Wild Bloom s Black


Variant:
 • hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Wild Bloom s Black
 • hauck Combi barnevogn Mars Duoset Kaviar / stein
 • hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Lunar / Stone

Pris
4268 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A279904

EAN: 4007923150177

hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Wild Bloom s Black
Denne teksten er automatisk oversatt.
Mars Duo Set lover fantastiske øyeblikk med hele familien. Den leveres med et kosete babybadekar og lett barnevogn og er en del av iPro-serien. Buggen kan kombineres Adapter med isofix iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix (Stiftung Warentest-Test dom: GOOD) spedbarnsbærere. Den reiser på punkteringssikre hjul og har et vendbart sete med tilbakelent funksjon fra fødselen. Den komfortable Mars kan bære en belastning på opptil 25 kg og passer i nesten hvilken som helst bil når den er brettet sammen.

I det kosete babybadet med myk madrass, er nyfødte allerede trygt og trygt rundt. Babybadet har en stor UV-belagt solskjerm som kan justeres flere ganger eller brettes helt tilbake. Det store karbaddekket beskytter den lille elskingen i alle vorter.

Det lette buggy setet er komfortabelt polstret og har ekstra myke kosete stoffer. Den kan festes i to retninger og har et spesielt sjenerøst snitt. Dette betyr at det også gir større barn optimal takhøyde og bevegelsesfrihet. Mars kan til og med ta belastninger på opptil 25 kg, noe som gjør den til en lojal følgesvenn i lang tid. Ryggstøtten kan bringes i liggende stilling med bare en hånd, og fotstøtten kan justeres flere ganger. Dette gjør Mars egnet for babyer fra fødselen av. Den store UV-belagte himlingen har et ekstra bredt solskjerm og kan trekkes langt frem. Gjennom visningsvinduet kan foreldre følge med på den lille skatten. Bendekket som tilhører barnevognen gir ekstra beskyttelse. En polstret frontstang og 5-punktsselen garanterer sikkerhet for de små til enhver tid.

Mars er en spesielt lett aluminiumsvogn med svingbare og låsbare forhjul og en fjærende ramme. De punkteringssikre komforthjulene lover maksimal kjøreglede. De lyse stripene på utsiden av hjulene sikrer at buggy fremdeles er godt synlig i skumringen og i mørket. Parkeringsbremsen sikrer et pålitelig grep når du stopper. For transport kan Mars inkludert sportssetet brettes kompakt på bare noen få trinn og enkelt lagres, selv i små biler. Perfekt for hverdagsliv og reiser.

Vårt tips. For Mars Duoset anbefaler vi iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix (Stiftung Warentest: Testurteil GUT) hauck bærebærere, som kan monteres adapter løst på chassiset, samt de matchende Isofix-basene. Dette betyr at Mars også kan brukes som et smidig reisesystem.

Komfortvognen
Mars Duo Set kommer med en kosete bassinett og en lett barnevogn. Det er en del av iPro-serien og kan adaptere løst kombineres med isofix iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix babybilseter.

Koselig babybad
Even nyfødte føler seg helt komfortable i det mykt polstrede babybadet. Den store kalesjen gir perfekt beskyttelse mot sol, vind eller regn og kan ganske enkelt brettes tilbake for bedre ventilasjon.

Vendbart sete
Setet er komfortabelt polstret med myke kosete stoffer. Den kan monteres i to retninger på det lette aluminiums chassis. Enda større barn har god plass her.

Liggende overflate fra fødselen
Ryggstøtten kan tilpasses liggende stilling og fotstøtten til den horisontale. Dette gjør Mars perfekt for en lur i mellom og egner seg også for nyfødte.

Kan brukes lenger
Buggy Mars kan brukes lenger enn konvensjonelle barnevogner, fordi den kan bære en belastning på opptil 25 kg. Dette tilsvarer en alder på rundt 4,5 år.

Kan kombineres med babysete
Den separat tilgjengelige hakken iPro Baby (i-Size) eller Comfort Fix baby sofaskall ( Stiftung Warentest: Testurteil GUT) kan monteres adapter løst på kabinettet. Isofix Basic Station-modeller er tilgjengelige for å matche bilen.

Liten sammenleggbar
Mars kan brettes kompakt, inkludert sportssetet. Helt enkelt ideell for hverdagen og reiser eller for plassbesparende oppbevaring i små biler.

produktdetaljer:
 • Lett komfortvogn som kan brukes opp til 25 kg
 • Vendbart sete med stor liggende overflate fra fødselen
 • Kompakt sammenleggbar størrelse inkludert sete
 • Høykvalitets aluminiumsramme
 • Punkteringssikre komforthjul
 • Adapter som kan kombineres løst med babybilseter i haien
 • Enkel foldemekanisme
Tekniske detaljer:
 • Vekt: 10,2 kg
 • Mål brettet (bredde x høyde x lengde): 83 x 58,5 x 41 cm
 • Dimensjoner montert (bredde x høyde x lengde): 92 x 58,5 x 104 cm
 • Mål liggende overflate (lengde x bredde): 90 x 30 cm
 • Lastbar opp til: 25 kg
 • diameter foran / bakhjul: 18/26 cm
 • skyvehøyde: 104 cm
 • Ryggstøtte 2-fold justerbar / 112 til 164 °

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

hauck Kombibarnevogn Mars Duoset Wild Bloom s Black
4268 kr