HABA Rytmikksett - musikkinstrumenter 5997

HABA Rytmikksett - musikkinstrumenter 5997

  • På lager
  • Leveringstid: Ca 4-10 virkedager
  • Gratis frakt fra 1000 kr
289 kr
232 kr
Pris inkl. Mva.
Du sparer 57 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A041809

HABA Rytmikksett - musikkinstrumenter 5997
Rytmikksett
Artikkelnummer: 5997

Et flott rytmikksett fra Haba til alle små musikalske og rytmiske folk. Med disse instrumentene er det lett å spille en liten sang. Dette settet hjelper med å utvikle barnets hånd/øye koordinasjon samt konsentrasjon og stimulerer barnets musikalske utvikling.

Produktdetaljer:
• Innhold: 1 triangel, 1 tromme, 1 raslestav, 2 trommestikker
• Materiale: Bøk, metall
• Mål: ca. 10 cm.
• Anbefalt alder: fra 2 år


Haba
Haba er blitt verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene sine, har de også et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og musikkleker. HABA's filosofi er at leker skal være spennende, stabile, enkle å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet når Haba lager leker. Derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

HAba er en tysk produsent som har eksistert siden 1938.
Varemerket har alltid vært kjent for god kvalitet. "" Haba er i dag blant de beste innen treleker til barn."Haba er også velkjent for å designe leker"som støtter barnets utvikling"og er i riktige proporsjoner som passer til barnets alderstrinn."
Uansett om det er snakk om produkter laget av tre eller papir: Haba står for miljøbevisst handel og er sertifisert. Kvalitet, miljø og sikkerhet spiller dermed en veldig stor rolle for Haba produsenten. Öko.Tex Standarden sikrer at ingen av lekene som Haba produserer inneholder helseskadelige stoffer. Derfor er det tyske merket ikke bare kjent for god kvalite, men også for strenge sikkerhetskrav. Og det på verdensbasis!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

HABA Rytmikksett - musikkinstrumenter 5997
289 kr
232 kr