HABA Min første kulebane - Grunnpakke 7042
HABA Min første kulebane - Grunnpakke 7042
1054 kr
648 kr
Pris inkl. Mva. og toll

HABA Min første kulebane - Grunnpakke 7042


1054 kr
Pris
648 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
406 kr-39%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A053413

HABA Min første kulebane - Grunnpakke 7042
Min første kulebane
Artikkelnummer: 7042

Min første kulebane fra Haba er et kult basissett med kulebane fra Haba i lang serien. Dette er en stor og stilig kulebane som tas i bruk allerede fra 2 års alderen. Dette er en skikkelig dalbane med mye spenning og morsom lek på høyt nivå. Ballene triller igjennom banen i superfart og både glitrer og lager lyd. Her går det fort unna. Kan brukes alene og utvides etter hvert.

Produktdetaljer:
• Innhold: 4 ramper, 8 kurvete rutsjebaner, 12 fargerike sammenkoblinger, 3 domino blokker, 3 klinkekuler.
• Anbefalt alder: fra 18 måneder


Haba
Haba er blitt verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene sine, har de også et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og musikkleker. HABA's filosofi er at leker skal være spennende, stabile, enkle å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet når Haba lager leker. Derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

HAba er en tysk produsent som har eksistert siden 1938.
Varemerket har alltid vært kjent for god kvalitet. "" Haba er i dag blant de beste innen treleker til barn."Haba er også velkjent for å designe leker"som støtter barnets utvikling"og er i riktige proporsjoner som passer til barnets alderstrinn."
Uansett om det er snakk om produkter laget av tre eller papir: Haba står for miljøbevisst handel og er sertifisert. Kvalitet, miljø og sikkerhet spiller dermed en veldig stor rolle for Haba produsenten. Öko.Tex Standarden sikrer at ingen av lekene som Haba produserer inneholder helseskadelige stoffer. Derfor er det tyske merket ikke bare kjent for god kvalite, men også for strenge sikkerhetskrav. Og det på verdensbasis!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

HABA Min første kulebane - Grunnpakke 7042
1054 kr
648 kr
Toppmerker