HABA Lær å Gåvogn med en søt liten dverg 2667

HABA Lær å Gåvogn med en søt liten dverg 2667


1899 kr
Pris
1682 kr
Fri frakt
Du sparer
217 kr-11%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A004156

HABA Lær å Gåvogn med en søt liten dverg 2667
Lær å gåvogn " med en søt liten dverg"
Artikkelnummer: 2667

Dette er en veldig god og allsidig gåvogn. Hjulene er lave, så den ruller lett når vognen blir dyttet - noe som gjør det lett for ditt barn å manøvrere. Vognen hjelper ikke barnet bare med å ta sine første skritt, men byr på mye god lek"som stimulerer finmotorikken"og koordinasjonen: Med vognen følger ekte verktøyredskaper som: en sag, en hammer, en skiftenøkkel og venter på din innsats!

Detaljer:
• Materiale: Gummihjul, kryssfiner av bjørk
• Individuell justerbar bremse
• Mål: 43 cm x 33 cm x 49 cm (lengde x bredde x høyde)
• Anbefalt alder: fra 10 månederHaba
Haba er blitt verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene sine, har de også et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og musikkleker. HABA's filosofi er at leker skal være spennende, stabile, enkle å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet når Haba lager leker. Derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

HAba er en tysk produsent som har eksistert siden 1938.
Varemerket har alltid vært kjent for god kvalitet. "" Haba er i dag blant de beste innen treleker til barn."Haba er også velkjent for å designe leker"som støtter barnets utvikling"og er i riktige proporsjoner som passer til barnets alderstrinn."
Uansett om det er snakk om produkter laget av tre eller papir: Haba står for miljøbevisst handel og er sertifisert. Kvalitet, miljø og sikkerhet spiller dermed en veldig stor rolle for Haba produsenten. Öko.Tex Standarden sikrer at ingen av lekene som Haba produserer inneholder helseskadelige stoffer. Derfor er det tyske merket ikke bare kjent for god kvalite, men også for strenge sikkerhetskrav. Og det på verdensbasis!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

HABA Lær å Gåvogn med en søt liten dverg 2667
1899 kr
1682 kr
Toppmerker