HABA Kulebane med lyd 3971
For øyeblikket utsolgt
1000 kr
Pris 782 kr Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
218 kr (22%)
Pris inkl. Mva.

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A034803

HABA Kulebane med lyd 3971
Et kulebanesett fra Haba utenom det vanlige. Når kulene begynner å trille skapes det lyder og toner som tryller fram et hav av akkustiske effekter og gir dermed banet en fantastisk rytmisk opplevelse og utfordrer sansene.
Settet kan brukes individuelt eller i kombinasjon med andre flotte kulebaner fra Haba.

Produktdetaljer:
  • Settet inneholder blant annet: bjeller, tromme, kuler til banen, samt ramper med forskjellige toner.
  • Anbefalt alder: fra 3 år


Haba
Haba er blitt verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene sine, har de også et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og musikkleker. HABA's filosofi er at leker skal være spennende, stabile, enkle å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet når Haba lager leker. Derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

HAba er en tysk produsent som har eksistert siden 1938.
Varemerket har alltid vært kjent for god kvalitet. "" Haba er i dag blant de beste innen treleker til barn."Haba er også velkjent for å designe leker"som støtter barnets utvikling"og er i riktige proporsjoner som passer til barnets alderstrinn."
Uansett om det er snakk om produkter laget av tre eller papir: Haba står for miljøbevisst handel og er sertifisert. Kvalitet, miljø og sikkerhet spiller dermed en veldig stor rolle for Haba produsenten. Öko.Tex Standarden sikrer at ingen av lekene som Haba produserer inneholder helseskadelige stoffer. Derfor er det tyske merket ikke bare kjent for god kvalite, men også for strenge sikkerhetskrav. Og det på verdensbasis!

Tilbehør

Pris
733 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Toppmerker