HABA Byggeklosser - Startsett - stor pakke 1077

HABA Byggeklosser - Startsett - stor pakke 1077

 • På lager
 • Leveringstid: Ca 3-7 virkedager
 • Gratis frakt fra 1000 kr
795 kr
Pris inkl. Mva.

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A047023

HABA Byggeklosser - Startsett - stor pakke 1077


Detaljer:
 • Produsentens varenummer: 1077
 • Innhold: 16 terninger, 14 kubber, 16 lister, 8 trekanter, 4 bruer, 10 søyler, 34 bonusklosser
 • Anbefalt alder: fra 12 måneder


  Haba
  Haba er blitt verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene sine, har de også et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og musikkleker. HABA's filosofi er at leker skal være spennende, stabile, enkle å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet når Haba lager leker. Derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

  HAba er en tysk produsent som har eksistert siden 1938.
  Varemerket har alltid vært kjent for god kvalitet. "" Haba er i dag blant de beste innen treleker til barn."Haba er også velkjent for å designe leker"som støtter barnets utvikling"og er i riktige proporsjoner som passer til barnets alderstrinn."
  Uansett om det er snakk om produkter laget av tre eller papir: Haba står for miljøbevisst handel og er sertifisert. Kvalitet, miljø og sikkerhet spiller dermed en veldig stor rolle for Haba produsenten. Öko.Tex Standarden sikrer at ingen av lekene som Haba produserer inneholder helseskadelige stoffer. Derfor er det tyske merket ikke bare kjent for god kvalite, men også for strenge sikkerhetskrav. Og det på verdensbasis!
 • Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  HABA Byggeklosser - Startsett - stor pakke 1077
  795 kr