10% eller 100 kr RABATT!
10% eller 100 kr RABATT!
Velg din
rabattkode
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
HABA Babygym i tre - Justerbar høyde
Pris 499 kr Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A068396

HABA Babygym i tre - Justerbar høyde
Babygym i tre
Artikkelnummer: 7302

Klikk-klakk! Den lille utforskeren spisser ørene når de fargerike trebrikkene slår mot hverandre når de dyttes.

Over henger en fin liten frosk som babyen kan dra i. Og selvfølgelig kan andre spennende saker henges på stativet. Høyden kan stilles, slik at babygymen passer på best mulig måte. Da kan den dessuten brukes for eksempel når babyen sitter i en vippestol.

Detaljer:
• Materiale: Bøk, kryssfiner av bjørk
• Mål: Bredde 60 cm x Dybde 45 cm x Høyde 55 cm


Haba
Haba er blitt verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene sine, har de også et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og musikkleker. HABA's filosofi er at leker skal være spennende, stabile, enkle å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet når Haba lager leker. Derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

HAba er en tysk produsent som har eksistert siden 1938.
Varemerket har alltid vært kjent for god kvalitet. "" Haba er i dag blant de beste innen treleker til barn."Haba er også velkjent for å designe leker"som støtter barnets utvikling"og er i riktige proporsjoner som passer til barnets alderstrinn."
Uansett om det er snakk om produkter laget av tre eller papir: Haba står for miljøbevisst handel og er sertifisert. Kvalitet, miljø og sikkerhet spiller dermed en veldig stor rolle for Haba produsenten. Öko.Tex Standarden sikrer at ingen av lekene som Haba produserer inneholder helseskadelige stoffer. Derfor er det tyske merket ikke bare kjent for god kvalite, men også for strenge sikkerhetskrav. Og det på verdensbasis!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

HABA Babygym i tre - Justerbar høyde
499 kr
Toppmerker