Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

gb GOLD Everna-Fix barnesete Rose Red
gb GOLD Everna-Fix barnesete Rose Red
For øyeblikket utsolgt

Veil. pris¹
3299 kr
Pris
2394 kr
Fri frakt
Du sparer
905 kr-27%
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A274106

EAN: 4058511586823

gb GOLD Everna-Fix barnesete Rose Red
Setet som vokser med barnet
Tiden går, og barnet vokser opp raskere enn man kan forestille seg. Everna-Fix er et fremtidsrettet barnesete som vokser sammen med barnet, og er laget for å passe fra det er 9 mnd til det er 12 år gammelt. Setet er produsert etter de strengeste sikkerhetskrav. GB Everna-Fix forbinder form og funksjonalitet, og sørger for at barnet har best mulig beskyttelse, hele brukstiden. Det er en perfekt symbiose av sikkerhet, design og funksjonalitet - for uovertruffen kvalitet gjennom mange år.

Sete som vokser ut
Setet kan utvides og tilpasses barn fra 9 mnd til 12 års alder. fra barnet er 9 til 18 kg kan det sikres med en 5-punktsele. Fra det veier 18 kg (ca 105 cm langt) må det sikres med bilens 3-åunktsele. Everna-Fix forbinder funksjon og form, og støtter barnet i alle dets utviklingstrinn.

Patentert nakkestøtte med justerbar hvilestilling
Den innovative, patenterte hodestøtten på Everna-Fix forhindrer at hodet faller fremover under søvn. Denne uvanlige sikkerhetsteknologien betyr også at barnets hode blir i en sikkerhetssone, som er spesielt viktig ved sidestøt.

Energireduserende teknologi
Energireduksjons-teknologien beskytter barnet om det skulle skje en frontkollisjon. Den senker belastningen på halsen, og reduserer kraften med ca 20%, noe som reduserer skaderisikoen.

Integrert L.S.P-system
Det integrerte lineære sidekollisjons protektorsystemet er en betydelig del av Everna-Fix' sikkerhetsfunksjoner. Når det er montert i et sidesete gir L.S.P. En beskyttelse som tar av ca 25% av kraften fra sidestøtet, sammenlignet med seter som ikke har L.S.P

Top Tether med installasjonskontroll
Everna-Fix er utstyrt med Top Tether, som har en helt egen installasjonsmåte. I kombinasjon med Isofix beskytter det mot farlig dreiing av setet i et kollisjonstilfelle. Begge funksjonene har synlige varsler som viser når de er riktig montert eller ikke. Dette gjør det enklere å bruke setet riktig.

Beltesystemkontroll
Beltesystemet sørger for at barnet har riktig beskyttelse til sin størrelse. Når barnet blir større og det vokser ut av 5-punktselen kan det begynne å bruke bilens 3-punktsele.

Soveposisjon
Den smarte enhånds justeringen gjør det mulig for foreldre å justere Everna-Fix-setet til en soveposisjon. Denne funksjonen skaper maksimal komfort for foreldre og barn.

Energiabsorberende skall:
Det energiabsorberende skallet funksjonerer i kombinasjon med L:S:P-systemet, for å lede vekk kreftene fra en kollisjon fra barnet ditt, og minimere skadene.

Luftsirkulasjonssystem
Det integrerte luftsystemet sirkulerer luften under setetrekket, og tempererer setet behagelig for barnet, også på varme sommerdager.

Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 58 x 44 x 82 cm
  • Vekt: 12,4 kg
  • Egnet for: 9 til 36 kg, alder: fra 9 måneder til 12 år
  • Rengjøring: Setetrekket kan vaskes ved 30 grader.
  • Inkludert Isofix monteringshjelp

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Anmeldelser

Kundebedømmelser: gb GOLD Everna-Fix barnesete Rose Red
4.7
105 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 80
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere