gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Silver Fox Grey-mid grey

gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Silver Fox Grey-mid grey


 • gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Dragonfire Red-red
 • gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Posh Pink-pink
 • gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Sapphire Blue-navy blue
 • gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Lizard Khaki-khaki

Pris 3195 kr Fri frakt
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 3-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A220653

gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Silver Fox Grey-mid grey
Vognen kan tas i bruk fra 6 måneders alder og brukes helt fram til barnet veier ca. 17 kg (tilsvarer ca. 4 år)

En luksuriøs hverdagsvogn som egner seg ypperlig for turer i byen
Beli Air4 er en allsidig, svært elegant og samtidig en praktisk og pålitelig sittevogn som egner seg best for aktive foreldre fra urbane miljøer.

De fire lette og punkteringsfrie hjulene gjør vognen svært manøvreringsdyktig på jevne overflater i byen.
Den fleksible sittedelen er vendbar slik at du selv kan velge om den lille skal sitte og kjøre vendt mot deg (i bakovervendt retning) eller vendt mot omgivelsene (i framovervendt retning). Uansett om barnet kjører i framovervendt eller bakovervendt retning, kan setet justeres og felles ned til en bekvem liggestilling når barnet blir trøtt og vil ta seg en liten lur.

Du kan forvandle Beli Air4 til et praktisk 3-i-1 reisesystem ved hjelp av en passende adapter og gjøre den til en bekvem liggevogn ved at du kombinerer den sammen med en liggedel eller en babybilstol fra gb eller Cybex. Senere når barnet blir eldre og er i stand til å sitte selv, kan du bruke modellen som en luksuriøs sittevogn med en sportslig sittedel. (En passende liggedel, adapter og babybilstol kan du få kjøpt separat som tilleggstilbehør.)

En unik egenskap ved Beli Air4 er at den er utstyrt med en smart og praktisk enhånds foldemekanisme og er veldig kompakt når du klapper den sammen. Den er dessuten frittstående i sammenlagt posisjon og kan dermed helt uproblematisk oppbevares oppreist i sammenlagt stilling i trange boder og ganger. Beli Air4 er det perfekte valget for foreldre fra urbane miljøer som verdsetter de smarte løsningene, moderne design og ikke minst førsteklasses standardutrustning.

City Light hjul - spesielt egnet for jevne overflater
Vognen er utstyrt med fire lette punkteringsfrie City Light hjul som gjør vognen spesielt lettstyrt. Takket være den smale dekkprofilen egner vognen seg utmerket som en hverdagsvogn for turer i byen.

Justerbar ryggstøtte med 3 posisjoner
Seteryggen justeres med bare èn hånd i tre ulike posisjoner etter egen komfort og felles ned til en bekvem hvile- og liggestilling.

Justerbar XXL-solkalesje
Den beskyttende kalesjen kan både justeres og foldes sammen. Den kan også trekkes fram og gjøres om til et soltak for optimal beskyttelse mot farlige solstråler. Den store kalesjen har solbeskyttelse USF 50+ og et tittevindu slik at du alltid kan ha oppsyn med barnet ditt.

Andre egenskaper:
 • Justerbart håndtak: Håndtaket kan høydejusteres i tre ulike posisjoner etter egen komfort.
 • Sikkerhetsbøyle: Frontbøylen sørger for et godt grep og optimal sikkerhet under trilleturen. Den kan også dreies og løsnes på siden slik at det blir enklere for deg å ta barnet ut av vognen og sette det inn i vognen igjen.
 • Vendbar sittedel: Setet kan vendes i fram- og bakovervendt retning. Du kan altså selv velge om du vil ha barnet vendt mot deg eller mot omgivelsene når du er ute på trilletur.
 • Romslig oppbevaringskurv: Under setet befinner seg en stor oppbevaringskurv med plass til alt som trengs for en dag ute med barnet. Kurven tåler en vekt på maksimal 5 kg.
 • Svingbare forhjul: Reisetrillen er utstyrt med svingbare forhjul som også kan låses, og som sørger for ekstra stabilitet på ujevne overflater og ulendt terreng.
 • Justerbar fotstøtte: Fotstøtten justeres etter egen komfort for optimal kjøreopplevelse.
Tekniske detaljer:
 • Mål i sammenslått tilstand med hjul på (lenge/bredde/høyde): 87,5 cm x 57 cm x 43,5 cm
 • Mål i oppslått tilstand (lengde/bredde/høyde): 87 cm x 57 cm x 94 cm/108 cm
 • Vekt: 10,3 kg
 • Hjulenes diameter: Forhjul er 16 cm; bakhjul er 24 cm.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

gb GOLD Barnevogn Beli Air4 Silver Fox Grey-mid grey
3195 kr
Toppmerker