gb GOLD Barnevogn Beli 4 Sapphire Blue-navy blue

gb GOLD Barnevogn Beli 4 Sapphire Blue-navy blue


Variant:
 • gb GOLD Barnevogn Beli 4 Sapphire Blue-navy blue
 • gb GOLD Barnevogn Beli 4 Dragonfire Red-red
 • gb GOLD Barnevogn Beli 4 Lizard Khaki-khaki

Pris
2580 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A220715

EAN: 4058511227313

gb GOLD Barnevogn Beli 4 Sapphire Blue-navy blue
Vognen kan tas i bruk fra 6 måneders alder og brukes helt fram til barnet veier ca. 17 kg (tilsvarer ca. 4 år)

En luksuriøs hverdagsvogn som egner seg ypperlig for turer i byen
Beli 4 er en allsidig, svært elegant og samtidig en praktisk og pålitelig sittevogn som egner seg best for aktive foreldre fra urbane miljøer.

Vognen er utstyrt med 4 robuste All Terrain hjul som gjør den lett å manøvrere på ulendt terreng slik som for eksempel brosteinsveier og tøffe landeveier.
Den fleksible sittedelen er vendbar slik at du selv kan velge om den lille skal sitte og kjøre vendt mot deg (i bakovervendt retning) eller vendt mot omgivelsene (i framovervendt retning). Uansett om barnet kjører i framovervendt eller bakovervendt retning, kan setet justeres og felles ned til en bekvem liggestilling når barnet blir trøtt og vil ta seg en liten lur.

Du kan forvandle Beli 4 til et praktisk 3-i-1 reisesystem ved hjelp av en passende adapter og gjøre den til en bekvem liggevogn ved at du kombinerer den sammen med en liggedel eller en babybilstol fra gb eller Cybex. Senere når barnet blir eldre og er i stand til å sitte selv, kan du bruke modellen som en luksuriøs sittevogn med en sportslig sittedel. (En passende liggedel, adapter og babybilstol kan du få kjøpt separat som tilleggstilbehør.)

En unik egenskap ved Beli 4 er at den er utstyrt med en smart og praktisk enhånds foldemekanisme og er veldig kompakt når du klapper den sammen. Den er dessuten frittstående i sammenlagt posisjon og kan dermed helt uproblematisk oppbevares oppreist i sammenlagt stilling i trange boder og ganger. Beli 4 er det perfekte valget for foreldre fra urbane miljøer som verdsetter de smarte løsningene, moderne design og ikke minst førsteklasses standardutrustning.

All Terrain hjul - for ujevne underlag og tøffe terreng
De fire store og brede All Terrain hjul sørger for ekstra støtdemping og dermed også for økt trillekomfort spesielt på ulendt terreng slik som brosteinsveier og tøffe landeveier.

Justerbar ryggstøtte med 3 posisjoner
Seteryggen justeres med bare èn hånd i tre ulike posisjoner etter egen komfort og felles ned til en bekvem hvile- og liggestilling.

Justerbar XXL-solkalesje
Den beskyttende kalesjen kan både justeres og foldes sammen. Den kan også trekkes fram og gjøres om til et soltak for optimal beskyttelse mot farlige solstråler. Den store kalesjen har solbeskyttelse USF 50+ og et tittevindu slik at du alltid kan ha oppsyn med barnet ditt.

Andre egenskaper:
 • Justerbart håndtak: Håndtaket kan høydejusteres i tre ulike posisjoner etter egen komfort.
 • Sikkerhetsbøyle: Frontbøylen sørger for et godt grep og optimal sikkerhet under trilleturen. Den kan også dreies og løsnes på siden slik at det blir enklere for deg å ta barnet ut av vognen og sette det inn i vognen igjen.
 • Vendbar sittedel: Setet kan vendes i fram- og bakovervendt retning. Du kan altså selv velge om du vil ha barnet vendt mot deg eller mot omgivelsene når du er ute på trilletur.
 • Romslig oppbevaringskurv: Under setet befinner seg en stor oppbevaringskurv med plass til alt som trengs for en dag ute med barnet. Kurven tåler en vekt på maksimal 5 kg.
 • Svingbare forhjul: Reisetrillen er utstyrt med svingbare forhjul som også kan låses, og som sørger for ekstra stabilitet på ujevne overflater og ulendt terreng.
 • Justerbar fotstøtte: Fotstøtten justeres etter egen komfort for optimal kjøreopplevelse.
Tekniske detaljer:
 • Mål i sammenslått tilstand med hjul på (lenge/bredde/høyde): 87,5 cm x 57 cm x 43,5 cm
 • Mål i oppslått tilstand (lengde/bredde/høyde): 87 cm x 57 cm x 95 cm/109 cm
 • Vekt: 10,9 kg
 • Hjulenes diameter: Forhjul er 18 cm; bakhjul er 26 cm.

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

gb GOLD Barnevogn Beli 4 Sapphire Blue-navy blue
2580 kr