Fisher-Price® slummer oter
Pris
499 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A278473

EAN: 0887961687835

Fisher-Price® slummer oter
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fisher- Price Schlummer-Otter er et unikt kosete leketøy som gir babyen en behagelig følelse. Den myke magen beveger seg rytmisk opp og ned som om den puster og reproduserer beroligende musikk, lydeffekter og mykt lys i opptil 30 minutter, og beroliger babyen naturlig.

Det søte ansiktet, det super kosete stoffet og den silkemyke halen gjør Sleeping Otter til den perfekte søvnvennen for babyer. Hvor utvikling kommer inn i bildet sensorteknologi: Det kosete stoffet, den beroligende musikken, lysene og de milde rytmiske bevegelsene til oteren stimulerer den utviklende følelsen av berøring og hørsel og hjelper deg samtidig å sovne.

Håndtering av helse: Dette søte kosete leketøyet kan ideelt integreres i søvnrutinen og hjelper babyer å tilegne seg sunne søvnvaner. Sikkerhet og velvære: Det søte ansiktet, de beroligende bevegelsene og den milde musikken til oteren gir babyen en følelse av trygghet og trygghet.

Detaljer:
  • høyde: 20,32 cm
  • Batterier: 4 x AA
  • Stell råd: vaskbar (uten elektronisk enhet)
  • Alder: fra fødselen

aktelse
Fjern den elektriske enheten før vask. Den elektriske enheten må ikke falle i hendene på babyer og små barn. Glidelåsen skal kun betjenes av voksne. Leketøyet kan bare gis til barnet med glidelåsen ordentlig lukket.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Fisher-Price® slummer oter
499 kr