15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
fillikid Bæremeis Explorer Svart
Eksklusiv
Variant:
 • fillikid Bæremeis Explorer grå
 • fillikid Bæremeis Explorer Svart
 • fillikid Ryggbærer Explore r grå

Pris
1219 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303035

EAN: 9120110461124

fillikid Bæremeis Explorer Svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sporty og med oppmerksomhet på detaljer!

Med bæremeisen fra fillikid står ingenting i veien for en utflukt sammen. Det er ikke bare stilig, men også gjennomtenkt til minste detalj. Det justerbare bæresystemet gir ikke bare barnet en optimal passform, men også foreldrene en behagelig bærefølelse. De justerbare og godt polstrede håndtakene er skånsomme mot skuldrene, og hoftebeltet forhindrer at hele belastningen til barnet ligger på baksiden av brukeren.

Spesielt på anstrengende tursturer, maskeringen på ryggen er spesielt godt egnet for å forhindre unødvendig svetting takket være ventilasjonssystemet. Alle de indre delene av setet er myke og komfortabelt polstret og barnet ditt er alltid godt sikret av 5-punkts sele-systemet.

Bæreren kan lastes opp til en vekt på 20 kg og tilbyr bl.a. , nok oppbevaringsrom for å ha alt klart for hånden for en stressfri utflukt. I tillegg superpraktisk: Hvis alt er for tungt, har ryggholderen en avtakbar ryggsekk. Denne har nok lagringsplass og er lett å fjerne med glidelås. Den lille ryggsekken er utstyrt med stellematte og kan derfor også brukes som en stilig skiftende ryggsekk.

Ryggstøtten trosser all slags vær: En avtakbar solseil beskytter mot for mye sollys og en regntak holder det våte borte. Takket være det sammenleggbare stativet står båren fast på alle overflater, noe som gjør det lettere å komme inn i.

Produktdetaljer:
 • Justerbart bæresystem
 • Sol- og regnbeskyttelse
 • Fotstøtter
 • 5-punkts sele
 • Aluminiumsramme
 • Elastiske sidelommer
 • Avtakbar dagsekk
 • Romslige hoftelommer
 • Stabilt stativ
 • Hoftebelte
 • Ryggsystem med ventilasjonsfunksjon
 • Justerbart ryggsystem
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 30 x 73 x 85 cm
 • Materiale: Nylon og bomull
 • Lastekapasitet: Barnet må veie minst 7 kg. Ryggstøtten er godkjent for en maksimal barnvekt på 18 kg. Med egenvekt på 2 kg resulterer dette i en totalvekt på 20 kg.
 • Pleieinstruksjoner: Vaskbar ved 30 ° C

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Fillikid er et innovativt selskap som produserer en rekke baby- og barneprodukter som sengetøy, bleieposer, lekematter, barnevognposer med mer. Fillikid har noe å tilby for enhver familie med babyer og småbarn: flasker, mobiltelefonholdere for foreldre på luftetur med barn og hund, smekker for å holde babyen din trygg og ren; komfortable bæreseler for lange turer; toaletttrenere for pottetrening; blant mange andre produkter. Alle produktene deres er designet med de høyeste sikkerhetsstandardene i tankene.

Reisesengene til produsenten Fillikid, kombinerer bekvemmelighet, sikkerhet, komfort og lav vekt! Fillikid er den perfekte følgesvennen for deres reiser, slik at du kan være forberedt på det viktigste ved å ha en trygg og komfortabel soveplass med deg til enhver tid. Våre reisesenger kommer med enkle justerbare innstillinger, størrelser bruksområder, du kan raskt flytte sengen fra liten og nett oppbevaringsplass til en ekstra seng på få minutter. Når du reiser med små barn, kan planlegging gjøre hele forskjellen på god nattesøvn. Innovative design gjør den perfekt for de som alltid er på farten og trenger en ekstra seng eller barneseng til barna under turer eller ferier som tar svært liten plass i oppbevaring, men som likevel tilbyr trygg og komfortabel søvn for den lille. Dens overlegne komfort kommer fra kjølig skum madrass med høy tetthet og utmerket ventilasjonssystem, som gir god søvn til deres barn uansett hvor det må være! Med Fillikid er det aldri ubehagelig å overnatte andre steder enn hjemme, det sikrer at mindre gode netter ikke trenger å være en del av reiseminnene deres.

Takket være hjul er sengene lett bevegelige, og justerbare bena og i høyden, kan den enkelt flyttes rundt hvor enn du ønsker å plasere den og oppbevares med stor letthet etter bruk. Dessuten tilbyr den rikelig med oppbevaringsplass for å oppbevare alle nødvendigheter som leker, puter og bleier, eller rett og slett for å holde junior på et sted mens du lager mat eller støvsuger. På toppen av det gir Fillikid reiseseng også enestående komfort mens de små sover med en overlege madrass som rulles sammen med lav vekt og liten bulk når den er sammenslått.

Med mange produkter som er bergnet for reise og tilpasningsdyktighet har Fillikid også andre "som slår alle rekoder" produkter som stellebord og tilbehør. Hovedfokuset deres er å gi mødre og fedre kvalitetsprodukter som kombinerer moderne design og pragmatiske funksjoner. Deres utvalg av stellebord tilbyr justerbare hyller, dype badekar, sklisikre stellematter for en tilfredsstillende og hygienisk løsning slik at både foreldre og barn føler seg komfortabel under bleieskift eller bad. Disse godt utstyrte produkter er for deg og dere som leter etter tilpassningsdyktig og lettvekts stellestasjoner for ditt barn. Stellebordene og deres forskjellige modeller kommer med justerbar aluminiumsramme som er suveren for enhver plassering. Den lette vekten gjør at foreldre enkelt kan flytte den mellom steder som er designert for eksekusjon av daglig liv, samt bruke den som et fleksibelt badekar når du reiser eller om dere ønsker generelt mer plass på badet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fillikid Bæremeis Explorer Svart
4.5
636 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 461
 
4 stjerner
| 145
 
3 stjerner
| 23
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fillikid Bæremeis Explorer Svart
fillikid Bæremeis Explorer Svart
1219 kr