fehn ® musical box flower COLOR Friends

Pris
300 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A295602

EAN: 4001998055047

fehn ® musical box flower COLOR Friends
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Kosete leketøy & søvnhjelp: Avviklet musikkboks med vakker melodi ""For Elise"" beroliger i enhver situasjon - for babyer og småbarn fra 0+ måneder --- Den morsomme blomsten fra COLOR Friends-kolleksjonen er ikke bare en fantastisk følgesvenn for babyer fra fødselen, men også trøster, beroliger og formidler en følelse av trygghet med sin milde melodi ""For Elise (Beethoven)"". På grunn av sin perfekte størrelse passer den fargerike stoffblomsten perfekt inn i hvert barns rom, og takket være festestroppene er den ideell for bruk hjemme og på farten. Kose, drømme og elske: Den bedårende søvnkameraten vil garantert raskt bli babyens første barndomsvenn.

Detaljer:
  • Melodi: For Elise (Beethoven )
  • Mål: ca. 17 cm
  • Øvre materiale: velour, trykkstoff Fylling: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 ° C
  • Med integrert og avtakbar avviklingsspillmekanisme
  • Fjern musikkboksen før du vasker
  • Alder: fra 0 måneder
  • Må-ha til startutstyr
  • Ideell gave til fødsel, dåp eller bursdag
  • Testet for sikkerhet av uavhengige testinstitutter

Oppmerksomhet
Lekeutstyret må ikke komme i hendene på babyer og små barn. Glidelåsen skal kun betjenes av voksne. Leken kan bare gis til barnet når glidelåsen er ordentlig lukket."

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® musical box flower COLOR Friends
4.5
290 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 236
 
4 stjerner
| 38
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn ® musical box flower COLOR Friends
fehn ® musical box flower COLOR Friends
300 kr