fehn® Elefantbadesett
Bærekraftig
Variant:
  • fehn® Elefantbadesett
  • fehn® Badesett Hval

Pris
430 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A297563

EAN: 4001998056396

fehn® Elefantbadesett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Badesett Håndkle og vaskeklut laget av sertifisert økologisk bomull med dyremotiv for glad badeglede. Dyrebading - Det svært absorberende badesettet som består av hettehåndkle med hette og vaskehanske Wal fra fehn NATUR®-kolleksjonen gjør daglig vask til en glede for hver baby. Det kosete myke babyhåndkleet med en søt hette omslutter babyen forsiktig og beskytter den mot kulde og trekk. Babyen vaskeklut kan ikke bare brukes som en B aden, men også som en hånddukke - bare ta den på, så får hvalen raskt liv. Det naturlige materialet laget av 100% organisk bomull fra kontrollert og sertifisert dyrking er spesielt skånsomt mot babyens hud og renser eller tørker veldig forsiktig og med mye moro.

produktdetaljer:
  • Dimensjoner: 70 x 70 cm
  • Materiale: 100% bomull
  • Vaskbar opp til 60 ° C

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn® Elefantbadesett
5
29 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn® Elefantbadesett
fehn® Elefantbadesett
430 kr