fehn® dekke Leo fehn NATURE
Bærekraftig
Pris
394 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A297611

EAN: 4001998056242

fehn® dekke Leo fehn NATURE
Denne teksten er automatisk oversatt.
Babyteppe laget av sertifisert økologisk bomull med borrelås for barnevogn, bæresele, bilsete og babyseng. Det kosete babyteppet Löwe fra fehn NATUR®-kolleksjonen er den perfekte følgesvennen for hjemme og på veien. Som et omslutt teppe i bilsetet, babybilsetet og barnevognen eller som et koseteppe i vuggen og barnesengen - babyen din pakkes raskt, enkelt og trygt i alle situasjoner, uten å måtte tråkke ut. Det naturlige babyteppet laget av 100% organisk bomullsmateriale fra kontrollert og sertifisert dyrking er kosemykt og behagelig for babyen din. Den praktiske hetten beskytter hodet og ørene. Uten beltespor, egnet for alle babybilseter, barnevogner og bilseter.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomull
  • Størrelse: 70 x 80 cm
  • Kan vaskes opp til 40 ° C
  • Alder: 0 - 6 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn® dekke Leo fehn NATURE
4.5
8 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn® dekke Leo fehn NATURE
fehn® dekke Leo fehn NATURE
394 kr