Vilt sterke rabatter! 🦍
Vilt sterke rabatter! 🦍
Spar nå:
Opp til 550 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!i
EverEarth Stort Lekekjøkken
Pris
765 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A281208

EAN: 6923619437576

EverEarth Stort Lekekjøkken
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med dette elegante leketøyet er moro garantert. Barn kan la kreativiteten løpe fri, prøve ut gode nye oppskrifter og lære på en lekende måte. Leken er egnet fra 36 måneder. Hver leketøy er underlagt de strengeste testene og er i samsvar med den europeiske standarden EN71. Hvert produkt i smårollingsserien Ever Earth er laget av 100% FSC-sertifisert tre. Fargene er vannbaserte og 100% sikre for babyen din.

Dette produktet trener følgende læringsfelt hos barn:

 • Tenkingsevne: Den logiske tanken om en barnet fremmes ved å oppmuntre barnet til å oppdage mønstre, symmetrier eller strukturer mens du leker. Barnet begynner å forstå hvordan ting fungerer og har en av de beste opplevelsene å leke med dem.

 • Finmotorikk: Dette leketøyet fremmer barnets følelse av berøring og forståelse og fremmer deres fingerferdighet. Barna får en følelse av fine bevegelser og egne hender. Ved å prøve ut ting, utforske objekter og oppfatte med alle sanser hjelper det barnet å utvikle sansene sine på lang sikt.

 • Gjenkjenne former: Ved å leke med forskjellige former og figurer, barnets forståelse av form fremmes, og samtidig forbedres barnets romlige fantasi og fine motoriske ferdigheter.

 • Hånd-øye-koordinering: Dette leketøyet fremmer hånd-øye-koordinering og hjelper deg med å utvikle barnets motoriske ferdigheter og kroppsbevissthet på lang sikt. Lekende lærer den å bruke hendene og fingrene mer dyktig.

 • Kreativitet og fantasi: Barn har en blomstrende fantasi. Ved å spille får de nye muligheter til å leve ut kreativiteten og la fantasien løpe fri. Takket være ideene og fantasien redesign barna på en lekfull måte verden.

 • Løse problemer: Å møte vanskelige utfordringer mens de leker hjelper barn å takle problemer. Selv i hverdagen blir det å løse problemer barns lek for dem. Å mestre disse utfordringene øker selvtilliten og fremmer læringsprosessen.

 • Bygg selvtillit: Ved å bringe inn ideene sine, utvikler barna en følelse av selvtillit. Mens de spiller, satte de seg oppgaver og utfordringer. Med hver utfordring mestret styrkes deres selvtillit. De lærer å kommunisere med andre og styrke sine sosiale ferdigheter.

 • Sosial kompetanse: Å dele erfaringer og ny kunnskap med andre er spesielt viktig for barnas utvikling. Barna lærer å løse konflikter gjennom lek og å forbedre sin muntlige kommunikasjon. De takler hverdagslige observasjoner og roller og forbedrer sine sosiale ferdigheter.

 • Stimulere oppfatninger: Ved å aktivere de forskjellige sansene, kan barn styrke sin oppfatning i en veldig tidlig alder. Dette sikrer på sin side nysgjerrige barn som er oppmerksomme på nye utfordringer.

 • Gjenkjenne tall: Å lære tall er barns lek med dette leketøyet. Den tidlige håndteringen av tall hjelper barna å oppnå stor læringssuksess gjennom lek.


 • Detaljer:
  • dimensjoner: 67,5 x 29,5 x 78 cm
  • Materiale: Bøk
  • Alder: fra 3 år
  akt
  Individuell feste eller Innpakningskomponenter kan utgjøre en kvelningsrisiko for små barn.

  rengjøringsinstruksjoner
  Bruk mild såpe og vann sammen med en fuktig klut for å rengjøre leken. Vindusrensere eller skuremelk riper i overflaten og skader leken.

Tilbehør

Pris
420 kr
Pris
341 kr
Pris
341 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

EverEarth Stort Lekekjøkken
765 kr