EverEarth Jernbane
Pris
415 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A270322

EAN: 6923619437897

EverEarth Jernbane
Denne teksten er automatisk oversatt.
Barnet ditt vil eksperimentere med de forskjellige formene og kompilabiliteten deres. Dette fremmer sterkt fargenkjenning og koordinering. Sorteringsbanen fra Ever Earth hjelper barn å eksperimentere med farger og former. De utforsker dynamikken og hastighetens verden.

Dette produktet trener følgende læringsfelt hos barn:
Tenkingsevne: Den logiske tanken til et barn fremmes ved å oppmuntre barnet til å oppdage mønstre, symmetrier eller strukturer. mens vi spiller. Barnet begynner å forstå hvordan ting fungerer og har en av de beste opplevelsene å leke med dem.

Kreativitet og fantasi: Barn har en blomstrende fantasi. Ved å spille får de nye muligheter til å leve ut kreativiteten og la fantasien løpe fri. Takket være ideene og fantasien, omformer barn lekent verdenen.

Hånd-øye-koordinering: Dette leketøyet fremmer hånd-øye-koordinering og hjelper til med å utvikle barnets motoriske ferdigheter og kroppsbevissthet på lang sikt. Lekende lærer den å bruke hendene og fingrene mer dyktig.

Løse problemer: Å møte vanskelige utfordringer mens du leker hjelper barn å takle problemer. Selv i hverdagen blir det å løse problemer barns lek for dem. Å mestre disse utfordringene øker selvtilliten og fremmer læringsprosessen.

Produktdetaljer:
  • dimensjoner: 40,5 x 8 x 9 cm
  • Materiale: Bøk
  • Alder: fra 3 år
akt
Ikke egnet for barn under 3 år på grunn av små deler som kan være svelget. Fare for kvelning.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

EverEarth Jernbane
415 kr