EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose

EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose


Variant:
 • EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose
 • EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i myntegrønt
 • EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i stille grå

Pris
557 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A315182

EAN: 4250226045620

EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose
Denne teksten er automatisk oversatt.
Hverdags drikking og spisesett for babyer I

Spisesett for hverdags baby som består av et glass drikkekopp Sippy Cup, silikonskje (2 stk.) og en silikon spiseskål: The Everyday Baby Sippy Cup glass drikkekopp med silikonhylse er ideell for en enkel overgang fra bryst eller flaske til uavhengig drikking. Glass er det tryggeste materialet for å drikke kopper og flasker! Som et naturlig råstoff er det fritt for myknere og andre kjemikalier. Garantert uten plast (der produktet kommer i kontakt med babyens mat eller munn)! Silikonhylsen gir ikke bare flaskene et stilig utseende, men gir også ekstra beskyttelse og en veldig behagelig følelse (IKKE BRYT SIKKER!). Med behagelig myk drikketut i silikon. Inkluderer ergonomisk designet, lett å holde på drikkehåndtak og beskyttende lokk. Bruk av ekstra lett borsilikatglass av høy kvalitet: svært motstandsdyktig mot kjemikalier og temperatur. Ufølsom for plutselige temperaturendringer. Bruk av silikon av høy kvalitet: fri for skadelige kjemiske stoffer.

Hver dag Babysilikonske: Ideell for tiden med tilleggsfôring. Myk skjespiss for babyens følsomme tannkjøtt og smak. Det er lett å mate babyen din, og det er ingen risiko for å skade babyens munn. Robust, ubøyelig silikonhåndtak takket være metallkjerne. Skjeen kan lett komme til bunnen av en krukke og er solid nok for enkel omrøring. Vakkert formet design. Ligger komfortabelt i hånden.

Hverdags baby Silikonfôrskål med sugebunn: Er det på tide for den lille å lære å spise alene? Everyday Baby Silicone Eating Bowl er ideell for fôringstiden og de første uavhengige spiseforsøkene. Utstyrt med en sterk sugebase, henger bollen godt fast på bordet og forhindrer mange søl. Skrå bunn - for å skje ut den siste biten mat. Passer selv på det minste høye stolbordet. Med praktisk målestokk på innsiden - for å sjekke mengden mat. Everyday Baby Silicone Feeding Bowl er det tryggeste valget for babyens helse.

Enkel å rengjøre: Plasser flasken i kokende vann i 5 minutter før første gangs bruk. For å rengjøre, ta alle delene fra hverandre og vask forsiktig med mildt såpevann og skyll under rennende vann. Plasser alle delene på et tømmestativ. Sørg for å tømme flaskene på et godt ventilert sted for å sikre at de tørker grundig. Den beste måten å sterilisere babyflasker på glass er å bare koke dem i en gryte med vann. Tåler vask i oppvaskmaskin. Rengjør skjeen og bollen i oppvaskmaskinen eller ved håndvask. Vi anbefaler at du rengjør silikonskjeen og bollen så snart som mulig etter å ha spist for å unngå misfarging av maten. Rengjør skjeen og bollen forsiktig. Forsikre deg om at silikonskålen er plassert på et ventilert sted der den kan renne og tørke ordentlig. Mugg eller sopp kan oppstå hvis den oppbevares i våte eller fuktige områder. Legg skjeene og bolle i kokende vann i 5 minutter før første gangs bruk

Produktdetaljer:
 • Borsilikatglass av høy kvalitet
 • Antikolikk drikketut laget av myk silikon av medisinsk kvalitet
 • Sterk sugebunn
 • Myk silikonskje spiss
 • BPA, BPF, BPS og ftalat og PVC-fri
 • Innhold: 1 glass drikkekopp, 1 bolle, 2 silikonskjeer
 • Materiale: (flaske :) glass, silikon (beskyttelseshette / skruering / håndtak :) polypropylen (drikketut / bolle / skje :) silikon, rustfritt stål (innvendig skjehåndtak)
 • Alder: fra 4 måneder
 • Farge: Rosa
 • Egnet for mikrobølgeovn (gjelder ikke skje) , oppvaskmaskin, dampsterilisator, sterilisering, fryser

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose
EVERDAYBABY drikker og spiser sett jeg i lilla rose
557 kr