❤ 8x babypoints ❤
❤ 8x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri
emma & noah krypende teppe poeng mint 140 x 140 cmemma & noah krypende teppe poeng mint 140 x 140 cm

emma & noah krypende teppe poeng mint 140 x 140 cm


Pris
1140 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292019

EAN: 4260635090074

emma & noah krypende teppe poeng mint 140 x 140 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Emma & noah krypende teppe - perfekt for de første oppdagelsesreisene! Når babyens trang til å oppdage våkner og han eller hun gjør sine første forsøk på å krype, emma & noah krypende teppe er den perfekte følgesvenn. Myk og sjenerøst polstret, den beskytter babyen din fra kulden på bakken. Det kosete myke og kosete stoffet sikrer babyens optimale velvære når du utforsker og er samtidig robust og slitesterkt takket være den høye kvaliteten på utførelsen, slik at du og barnet ditt vil glede deg over det lenge. >
Det er enkelt å ta vare på og også ideelt for reiser. Enten hjemme, i hagen eller på veien, kan det krypende teppet brettes sammen og tas med overalt for å krype og kose for de små eller å leke for de eldre.

If the chic Design får en få flekker av det er ikke noe problem, fordi det krypende teppet fra emma & noah passer i hver standard vaskemaskin og kan vaskes ved opptil 30 ° C. Så det er rent og hygienisk igjen på kort tid.

Generøst polstret og kosete mykt og varmt: For babyens første forsøk på å bevege deg rundt, emma & noah krypende teppe tilbyr babyen din en kosete myk og polstret base som holder bakken kald (4 cm tykkelse, ytterstoff 100% bomull, fylling / polstring polyester).

Behagelig stort og likevel bærbart: Babyen din har nok frihet til å krype, rulle og utforske. Samtidig kan teppet brettes sammen og enkelt tas med overalt. testet i henhold til OEKO TEX Standard 100: ufarlig for babyer og fri for skadelige stoffer. Uavhengig testet for skadelige stoffer og sertifisert med den strenge OEKO TEX Standard 100.

Allsidig & robust: Ideell som et krypende teppe og lekeinnsats, i tillegg til et leketeppe for eldre barn. Takket være det slitesterke bomullsstoffet er det krypende teppet en robust følgesvenn i mange situasjoner, for eksempel utendørs piknik med barn.

Lett å vaske: Emma & noah-krypende tepper kan vaskes ved 40 ° C og passer i alle vanlige vaskemaskiner, slik at de raskt blir rene og friske igjen når de er tilsmusset.

produktinformasjon:
  • Mål: 140 x 140 cm
  • 100% bomull
  • Forurensningstestede og anti-allergiske materialer
  • Maskinvaskbar ved 30 ° C og derfor spesielt enkel å ta vare på

Tilbehør

Pris
444 kr
Pris
528 kr
Pris
566 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

emma & noah krypende teppe poeng mint 140 x 140 cm
emma & noah krypende teppe poeng mint 140 x 140 cm
1140 kr