ecoiffier salat sett
Pris
226 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A297399

EAN: 3280250025795

ecoiffier salat sett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Dette vakre leketøysettet fra 100% Chef-linjen fra inkluderer Ecoiffier mange godbiter for å tilberede en frisk salat. Tilbehøret inkluderer en salat spinner, en salatskål med salat servere, salt og pepper mill, fire salatblader, to tomatbiter, en pepper, en sopp, eddik og olje og en oliveboks. Leketilbehøret er lett å gripe og har ingen skarpe kanter, noe som gjør dem egnet for barn fra 18 måneder og oppover. Totalt 21 tilbehør.

produktdetaljer:
  • Mål: 42 x 35 x 12,5 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier er fargerike, detaljerte produkter for barn fra 1 til 6 år med et utmerket forhold mellom pris og ytelse . Kreditten til den franske leketøyprodusenten er: Lær og oppdag verden - ved å spille! Med Abrick-byggesteinene kan barn oppdage motoriske ferdigheter og utvikle romlig fantasi.

Rollespill-sortimentet er nøkkelen til voksenverdenen og har blitt en integrert tigerdel av barns utvikling. Ved å gjenskape hverdagssituasjoner blir sosiale ferdigheter trent og utdypet. Ecoiffier utvikler og produserer sitt komplette utvalg av produkter i Frankrike og bruker resirkulerte materialer for å spare ressurser.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

ecoiffier salat sett
226 kr