ecoiffier Module kjøkken XL
Pris
629 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A297345

EAN: 3280250016236

ecoiffier Module kjøkken XL
Denne teksten er automatisk oversatt.
Ekstra gøy for alle små profesjonelle matlagere fra 18 måneder! nydelig lekekjøkken med smart 3 i 1 struktur: de tre kjøkkenseksjonene kan plasseres rett ved siden av hverandre eller vinkles mot hverandre i fleksible vinkler. På denne måten tilpasser det vakkert designede kjøkkenet seg ganske enkelt til forholdene på barnerommet! Akkurat som de store originale, har lekekjøkkenet for de minste stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og vask med kran, så selv oppvask er morsomt! Det omfattende tilbehør inkluderer en gryte, slikkepott, skimmer, salt og pepper shaker, bestikk, tallerkener, kopper, mat og mye mer.

produktdetaljer:
  • Mål: 84 x 19 x 76,5 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er fargerike, detaljerte produkter for barn fra 1 til 6 år med et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Kreditten til den franske leketøyprodusenten er: Lær og oppdag verden - ved å spille! Med Abrick-byggesteinene kan barn oppdage motoriske ferdigheter og utvikle romlig fantasi.

Rollespillområdet er nøkkelen til voksenverdenen og har blitt en integrert tigerdel av barns utvikling. Ved å spille hverdagslige situasjoner, blir sosiale ferdigheter trent og utdypet. Ecoiffier utvikler og produserer sitt komplette sortiment i Frankrike og bruker resirkulerte materialer for å spare ressurser.

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

ecoiffier Module kjøkken XL
629 kr