ecoiffier Medical - Veterinær lekesett i kofferten

ecoiffier Medical - Veterinær lekesett i kofferten


Pris
274 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A249647

EAN: 3280250019077

ecoiffier Medical - Veterinær lekesett i kofferten
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den lille hunden din er syk og trenger pleie. Med veterinærlektsettet kan du hjelpe din lille elskling raskt. I den lette bærevesken kan du transportere den, undersøke den med stetoskopet og termometeret. Eller trenger han et skudd? Hun blir glemt når hunden din får det smakfulle beinet i bollen hans! Det enkelte tilbehør uten skarpe kanter har et spesielt godt grep og er derfor allerede egnet for mindre barnehender.

Detaljer:
  • Mål: 24 x 14 x 15 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er fargerike, detaljerte produkter for barn fra 1 til 6 år med et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Den franske leketøyprodusentens credo er: lær og oppdag verden - gjennom lek! Med Abrick-byggesteinene kan avkommet oppdage sine motoriske ferdigheter og utvikle romlig fantasi.

Utvalget av rollespill er nøkkelen til den voksne verdenen og har blitt en del tiger i barns utvikling. Ved å gjeninnføre hverdagslige situasjoner, blir sosiale ferdigheter trent og utdypet. Ecoiffier utvikler og produserer sitt komplette sortiment i Frankrike og bruker resirkulert materiale for å spare ressurser.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

ecoiffier Medical - Veterinær lekesett i kofferten
274 kr