Forlenget: 10% rabatt 👶
Forlenget: 10% rabatt 👶
Kopier denne koden:
REANO6836
00
tim
00
min
00
sek
Bare i dag!i
ecoiffier hamburger sett med brett
Pris
209 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Hos deg om ca. 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A297401

EAN: 3280250025801

ecoiffier hamburger sett med brett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med det lekne hamburger-settet fra Ecoiffier kan du lage en burger-meny for to små gourmeter! Lekesettet inneholder to burgere som kan settes sammen med biffen, salaten, tomaten og osten, pluss pommes frites med ketchup og majones, to brus, to smultringer, en cupcake og is til dessert. Takket være det lille brettet kan delikatessene serveres perfekt. Totalt 25 tilbehør, laget av lettstelt plast, uten skarpe kanter og hjørner, egnet for barn fra 18 måneder og oppover. Også ideell som tilbehør til lekekjøkkenet eller butikken.

produktdetaljer:
  • Mål: 38 x 9,3 x 28 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Produktene er fargerike, detaljerte produkter for barn fra 1 år til 6 år med et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Kreditten til den franske leketøyprodusenten er: Lær og oppdag verden - ved å spille! Med Abrick-byggesteinene kan barn oppdage motoriske ferdigheter og utvikle romlig fantasi.

Rollespill-sortimentet er nøkkelen til voksenverdenen og har blitt en integrert tigerdel av barns utvikling. Ved å gjenskape hverdagssituasjoner blir sosiale ferdigheter trent og utdypet. Ecoiffier utvikler og produserer sitt komplette utvalg av produkter i Frankrike og bruker resirkulerte materialer for å spare ressurser.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

ecoiffier hamburger sett med brett
ecoiffier hamburger sett med brett
209 kr