» BLACK FRIDAY RABATT «
» BLACK FRIDAY RABATT «
Spar i dag:
10 % eller 100kr
00
tim
00
min
00
sek
ecoiffier gourmetkjøkken
Pris
504 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A297350

EAN: 3280250017356

ecoiffier gourmetkjøkken
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fantastisk lekekjøkken med en smart multifunksjonell struktur: Venstre og høyre vingene på Ecoiffier gourmetkjøkkenet kan brettes opp til 180 grader, slik at kjøkkenet kan tilpasse seg fleksibelt til forholdene i barnerommet og tilby stadig nye og spennende leker Som med de større originale, har lekekjøkkenet for de minste også en ovn, en komfyr, en vask med en kran, mange hyller og forskjellige spisestedsvarianter. Selv oppvask er gøy! Det omfattende tilbehøret i elegant messingdesign inkluderer en stor gryte, to gryter og en salt- og pepper-shaker, samt diverse kjøkkenutstyr, servise, bestikk og mye mer.

produktdetaljer:
  • Dimensjoner: 64 x 26 x 54 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er fargerike, detaljerte produkter for barn fra 1 til 6 år med et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Kreditten til den franske leketøyprodusenten er: Lær og oppdag verden - ved å spille! Med Abrick-byggesteinene kan barn oppdage motoriske ferdigheter og utvikle romlig fantasi.

Rollespill-sortimentet er nøkkelen til voksenverdenen og har blitt en integrert tigerdel av barns utvikling. Ved å gjenskape hverdagssituasjoner blir sosiale ferdigheter trent og utdypet. Ecoiffier utvikler og produserer sitt komplette utvalg av produkter i Frankrike og bruker resirkulerte materialer for å spare ressurser.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

ecoiffier gourmetkjøkken
504 kr