ecoiffier Abrick Modern e Villa

ecoiffier Abrick Modern e Villa


440 kr
Pris
164 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
276 kr-63%
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A297409

EAN: 3280250030089

ecoiffier Abrick Modern e Villa
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den moderne e Villa fra Abrick-linjen fra Ecoiffier sørger for mye moro for ungdommer fra 18 måneder og oppover. Akkurat som en ekte villa har lekehuset sjenerøse vinduer og dører og et friskt optisk inntrykk. I første etasje er det kjøkken og stue, i øverste etasje soverommet i huset. I hagen blomstrer blomster og en grill og hagemøbler holder på. Den elegante villaen er bebodd av et par med hunden sin. Det lekne utstyret blir avrundet av en pizzaleverandør på scooteren, som gir en rask kveldsmat. Produktdetaljer:
  • Dimensjoner: 29 , 5 x 15 x 34 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Produktene er fargerike, detaljerte produkter for barn fra 1 til 6 år med et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Kreditten til den franske leketøyprodusenten er: Lær og oppdag verden - ved å spille! Med Abrick-byggesteinene kan barn oppdage motoriske ferdigheter og utvikle romlig fantasi.

Rollespill-sortimentet er nøkkelen til voksenverdenen og har blitt en integrert tigerdel av barns utvikling. Ved å gjenskape hverdagssituasjoner blir sosiale ferdigheter trent og utdypet. Ecoiffier utvikler og produserer sitt komplette utvalg av produkter i Frankrike og bruker resirkulerte materialer for å spare ressurser.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

ecoiffier Abrick Modern e Villa
ecoiffier Abrick Modern e Villa
440 kr
164 kr